KDE SC 4.13

Teme vezane za KDE grafičko okruženje.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Abzeenth
Site Admin

Re: KDE SC 4.13

Post Postao/la Abzeenth »

SuSe je napisao/la:Da dodam i ovo:
http://kde.org/announcements/4.13/applications.php
You can now open multiple PDF files in one Okular instance thanks to tab support.
KONAČNO!! ::bravo ::bravo
eQuivalent
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la eQuivalent »

Instalirao danas KDE 4.13 ...i ... ništa :D Takoreći eto posle par sati korišćenja nisam primetio nikakvu razliku između KDE 4.12 i 4.13 .
redundant

Post Postao/la redundant »

Abzeenth je napisao/la:
SuSe je napisao/la:Da dodam i ovo:
http://kde.org/announcements/4.13/applications.php
You can now open multiple PDF files in one Okular instance thanks to tab support.
KONAČNO!! ::bravo ::bravo

uff negdje su dobro sakrili taj novi tab. J ga ne mogu naći nikako, a ni crtl + f mu ništa ne zanči.
hrvooje

Post Postao/la hrvooje »

eQuivalent je napisao/la:Instalirao danas KDE 4.13 ...i ... ništa :D Takoreći eto posle par sati korišćenja nisam primetio nikakvu razliku između KDE 4.12 i 4.13 .
nisi primjetio novi network manager?
Abzeenth
Site Admin

juzer je napisao/la: uff negdje su dobro sakrili taj novi tab. J ga ne mogu naći nikako, a ni crtl + f mu ništa ne zanči.
U postavkama Okulara moraš uključiti opciju "Open new files in tabs" i onda će ti se svaki novi dokument koji otvoriš prikazivati u svom tabu. Kod mene je to u izborniku Settings > Configure Okular, ne znam imaš li ti na engleskom ili kako već.
redundant

Post Postao/la redundant »

Abzeenth je napisao/la:
juzer je napisao/la: uff negdje su dobro sakrili taj novi tab. J ga ne mogu naći nikako, a ni crtl + f mu ništa ne zanči.
U postavkama Okulara moraš uključiti opciju "Open new files in tabs" i onda će ti se svaki novi dokument koji otvoriš prikazivati u svom tabu. Kod mene je to u izborniku Settings > Configure Okular, ne znam imaš li ti na engleskom ili kako već.
hvala...stvarno su ga majstori dobro zavukli! Da nije ovoga topica ne bi nikada ni saznao. Ni Gugl Svznajući ne zna puno o tabovima u okularu. Malo samopromocije ih ne bi ubilo
eQuivalent
Kontakt:

Post Postao/la eQuivalent »

hrvooje je napisao/la:
eQuivalent je napisao/la:Instalirao danas KDE 4.13 ...i ... ništa :D Takoreći eto posle par sati korišćenja nisam primetio nikakvu razliku između KDE 4.12 i 4.13 .
nisi primjetio novi network manager?
jaooo pazi stvarno :) hahhaa ...
Abzeenth
Site Admin

I tak, upravo sam skužila da imam ovaj bug :(
Mislim, imam to već dugo, ali nisam nikad išla provjeriti je li službeno prijavljeno kao bug, misleći da je to do mog strganog sustava. Ali ne, ipak je bug, i vuče se već dugo, a još nije riješen (iako vidim da postoji patch).

Je li se itko od vas susreo s tim? (Pretpostavljam da ne, rijetki koriste slideshow wallpapere.)

Anyway, na to sam naišla pokušavajući riješiti nešto drugo, pa mi možda može napisati netko tko zna - zašto se neke slike ne prikazuju kao wallpaperi, iako su ispravnog formata i veličine? Odbijaju se učitati i dobijem samo blank screen, a inače ih se normalno može otvoriti u bilo kojem pregledniku. :hmm
vision
Spol:

Post Postao/la vision »

Da li te slike koje se ne otvaraju mozes postaviti kao wallpaper napose?
Abzeenth
Site Admin

vision je napisao/la:Da li te slike koje se ne otvaraju mozes postaviti kao wallpaper napose?
Nemam pojma, nisam probala pface
Ali dobra ideja, hvala :) provjerit ću pa ću javiti kako je prošlo.
Odgovori