Zar je ovo moguće?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Zar je ovo moguće?
OFF TOPIC kava
Da i ne, od slučaja do slučaja.... Ja i dalje tvrdim da je sustav vrijednosti kod nas pobrkan!iv@n je napisao/la: A ta diploma ti ako ništa drugo osigurava barem prosječnu plaću i sigurno zaposlenje.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Ako nekome ne odgovara, uvijek može pokupiti svoju diplomu i otići živjeti i raditi negdje vani gdje se ta diploma cijeni. A onda kad odljev mozgova bude toliki da "zagusti" (pa budemo morali uvoziti inžinjere iz drugih država i masno ih plaćati) neke stvari će se valjda početi mjenjati.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Ja sam primjetiodasestvaripocinju mijenjati tek kada se netko masno osramoti.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
Još da oće masno osramotiti ( i po mogućnosti srpati iza rešetaka radi korupcije i pokvarenosti ) naše političare.
Al' valjda bi drugi došli umjesto njih, pa se ne isplati.
Al' valjda bi drugi došli umjesto njih, pa se ne isplati.
e ljudi ajde stvarno dosta vise poitike i off topica

- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Pa i nije baš offtopic.
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
ma daj nemoj me zaje*** nije off topic od videa sa blentavim amerima se odjednom doslo na razvlacenje o nasim politicarima i sveopcem NEstanju u hrvatskoj,,,,, i to nije off topic?
-
csx
tema ovog topica je "neznanje"... tako da se političari vrlo dobro uklapaju u ovu temuspeedy je napisao/la:ma daj nemoj me zaje*** nije off topic od videa sa blentavim amerima se odjednom doslo na razvlacenje o nasim politicarima i sveopcem NEstanju u hrvatskoj,,,,, i to nije off topic?
heh oco je izgleda kako tko protumaci da je tema inace politici uopce nebi smjelo bit mjesta na ovakvim forumima za takve gadosti postoji forum.hr