Star trek fans

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Abnormal
Spol: M

Re: Star trek fans

Post Postao/la Abnormal »

Serijal je bio prikazan i na HTV-u, uključujući i onu pilot epizodu bez Kirka.
Abnormal

Post Postao/la Abnormal »

odin je napisao/la:nekoliko godina :o ? Star trek i godfather se gledaju na dnevnoj bazi
:D

Na dnevnoj bazi gledam serijal u kojem je T'Pol! :D
/Zoran\

Post Postao/la /Zoran\ »

Prošlo ljeto sam pao i ozljedio nogu, pa sam imao 2 tjedna godišnji/bolovanje :D ....Za to vrijeme sam odgledo Archera, moram reći da mi je ono sa Ksindiima odlično, ali kraj mi se nije svidio, gdje onaj glavni strojar umire, pa kak im je to palo na pamet.
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
Markec

Post Postao/la Markec »

[quote="/Zoran\"]Prošlo ljeto sam pao i ozljedio nogu, pa sam imao 2 tjedna godišnji/bolovanje :D ....Za to vrijeme sam odgledo Archera, moram reći da mi je ono sa Ksindiima odlično, ali kraj mi se nije svidio, gdje onaj glavni strojar umire, pa kak im je to palo na pamet.[/quote]
Ni meni se to nije svidjelo, serija je trebala dobiti još 4 sezone hmm zbog lošeg gledanosti nažalost nije. Znam da se inače planiralo staviti rat sa romulancima i nastanak neutralne zone.

Ma staroj ekipi se nesvida novi film zato jer su se dosta udaljili, a nova ekipa vjerujem da će hvaliti ovaj novi star trek nego stare filmove i serije. Meni je film ok, neke stvari bi mjenjao jer me podsječa na star wars evo naprimjer skakanje padobranom na bušilicu to je ok ali posle toga vade mačeve ko jediji :D
/Zoran\

Post Postao/la /Zoran\ »

Hehe, ja sam taj novi film več i pomalo zaboravio kak je išo, ali da podsjeća na ratove to je istina...bar malo.
jjj

Post Postao/la jjj »

Markec je napisao/la:[quote="/Zoran\"]Prošlo ljeto sam pao i ozljedio nogu, pa sam imao 2 tjedna godišnji/bolovanje :D ....Za to vrijeme sam odgledo Archera, moram reći da mi je ono sa Ksindiima odlično, ali kraj mi se nije svidio, gdje onaj glavni strojar umire, pa kak im je to palo na pamet.
Ni meni se to nije svidjelo, serija je trebala dobiti još 4 sezone hmm zbog lošeg gledanosti nažalost nije. Znam da se inače planiralo staviti rat sa romulancima i nastanak neutralne zone.

Ma staroj ekipi se nesvida novi film zato jer su se dosta udaljili, a nova ekipa vjerujem da će hvaliti ovaj novi star trek nego stare filmove i serije. Meni je film ok, neke stvari bi mjenjao jer me podsječa na star wars evo naprimjer skakanje padobranom na bušilicu to je ok ali posle toga vade mačeve ko jediji :D[/quote]

Istina je da nova/zadnja serija postane bolja kako ide, no svejedno nije imala isti pull kao neke prijašnje (kažem neke jer je DS9 neprobavljivi užas). Film, s druge strane, nema slabih točaka (za ono što jest), a usporedbe sa SW su smiješne - pa SW je Kurosawa u svemiru za djecu (svih uzrasta).
Markec

Post Postao/la Markec »

Meni je isto DS9 najgora star trek serija a opet gledam ga zato jer je star trek. Ne dopadaju mi se epizode sa kardasijancima, zapravo večina epizode su mi skoro slične i malo dosadne.

Koje su vama najsmiješnije scene ili epizode u star trek serijama
Evo meni TOS-u mi je smiješna epizoda sa triblovima, posebno ono kada su Scott i Čehov u restoranu i tamo ih vrijeđa klingonac. Čehov bi se tukao za svaku uvredu o kapetanu koju je spomenuo klingonac i Scott ga zaustavlja i kaže da se uvrede lijepo može progutati i tako kad Klingonac dođe do vrijeđanja Enterprisea onda Scottu to bilo previše i odvali šaku u kligonca :D :D

a TNG
Scena na sastanku kada Data priča i istodobno se igra nekom zamkom za prstiju i odjednom uhvati prste i nemože osloboditi i sastanak odjednom zastane :D

VOY
Scena u kojem Doktor sanjari evo recimo par scena di Tuvok poludi zbog Pon farr-a i doktor ga liječi za vrijeme koncerta, hmm poslije toga scena u kojem je on Zapovjedni hologram za nuždu i gdje je osmislio Fotonski top :D :D
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

nevolim ni ds9 ni voyager ni enterprisse.orginal seriev,snimated i tng.sve ostalo je crap
/Zoran\

Post Postao/la /Zoran\ »

Ahhh, meni je Voyager pak najomiljeniji, pa je onda Enterprise, možda su drugi i bolji, ali nisam ih gledao, i'm sorry.... :( .

A što se tiče dobrih epizoda, ima u Voyageru jedna epizoda u kojoj na nekoj tamo sasvim devetoj planeti nađu ljude, zaključili su da su ih svemirci oteli (alien kidnapping) i tamo stavili. Jedna od njih je bila i slavna pilotkinja Amelia mislim Lockhart i u toj epizodi je Paris rekao brzinu WARP pogona u km po sekundi, i zaboravio sam koliko je, sad se probudila želja da to ponovno znam, pa idem na youtube... :D

A na Enterpriseu mi je bila odlična epizoda u kojoj su susreli neku reptilsku vrstu vrlo naprednu, za koju se ispostavilo da je potekla sa Zemlje, kao prije izumiranja dinosaura oni su već imali WARP pogon i napustili su planet....cool stuff.
Markec

Post Postao/la Markec »

[quote="/Zoran\"]
A na Enterpriseu mi je bila odlična epizoda u kojoj su susreli neku reptilsku vrstu vrlo naprednu, za koju se ispostavilo da je potekla sa Zemlje, kao prije izumiranja dinosaura oni su već imali WARP pogon i napustili su planet....cool stuff.[/quote]
To nije Enterprise nego Voyager, ovako bilo je dvoje skupina istraživača tih (reptila ) oni su na jednom planetu našli kosti od jednog strojara Voyagera koji je poginuo na planetu u onoj epizodi kada su ih Kazonci ostavili na nekom nestabilnom vulkanskom planetu.
I tako u toj epizodi ta dvoje znanstvenika su otkrili da su ljudi dosta slični njima i za to vrijeme upadneju na Voyager skriveni da otkriju više o njima. Ekipa Voyagera otkriju skrivene goste i tako dođe da jedan od njih otme Chakotaya a drugog uhvati ekipa voyagera.
Pri kraju epizode desi da jedan veliki brod proguta Voyager u svoj hangar, i počnu napadati članove voyagera sa nekim malim strelicama. Ekipa voyagera ne uspijeva jer im fazori,tj ništa od elektronike neradi zbog prigušnog polja koje emitira veliki brod.

vjerujem da misliš na tu epizodu ?
Odgovori