a vidim iz firefoxa nisam vidio iz opere...Sokac je napisao/la:vjerojatno je cachiran u preglednik pa bi trebalo flushat...iweb je napisao/la:E, a di je u tim radovima S?Sokac je napisao/la:Može ti to reći jedino autor rada, tim koji ocjenjuje ne smije to objavljivati (takav je dogovor).
Izmjenjeni su radovi 60, 61 i 62 - rađeno je u inkscapu sa fontom kojeg nisam imao (pa znate što bude).
Natječaj za LZS logo
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Natječaj za LZS logo
Interesantno rješenje.CroIgor je napisao/la:Evo mog logića, samo što sam odmah i mali layout napravio.
http://i55.tinypic.com/iz6ans.jpg
Moram priznati da mi se sviđa layout, onako - neslužbeno.
Hvala, bio sam još prije napravio jedan template za stranicu ali nisam ga mogao više naći. Tako da ako vam treba napapraviti template da znate da imate čovjeka 
Pitaj Sokca, ali mislim da kako oni koriste njegov CMS, da bi tu se malo trebalo prilagodjavati... Ne znam...CroIgor je napisao/la:Hvala, bio sam još prije napravio jedan template za stranicu ali nisam ga mogao više naći. Tako da ako vam treba napapraviti template da znate da imate čovjeka
- Sokac
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Dodani su svi pristigli radovi
mene asocira na ikonu Findera...odin je napisao/la:jel to samo mene 71/72 jako podsječa na macintosh?
- retsam
- Spol: M
Da samo je machintosh dvoličan(ima dva dijela lica) i ima zakrivljen nosodin je napisao/la:jel to samo mene 71/72 jako podsječa na macintosh?
@iweb vjerojatno je mislio na findera
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Pogledajte ikonu Findera...retsum je napisao/la:Da samo je machintosh dvoličan(ima dva dijela lica) i ima zakrivljen nosodin je napisao/la:jel to samo mene 71/72 jako podsječa na macintosh?![]()
@iweb vjerojatno je mislio na findera

I sad opet se vratite i pogledajte logotip...