Informatika 1

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Grof
Site Admin

Re: Informatika 1

Post Postao/la Grof »

csx je napisao/la:pozdravljam ideju, ali...

sretno s projektom!

Dvije stvari:

1. Zbog ovoga što si naveo i treba mijenjati svijest - da bi mijenjao Svijet (ima Depeche Mode jednu zgodnu pjesmicu na tu temu :) )
2. Gore od čini nešto - je ne činiti ništa!

samo toliko...i naravno, hvala svima koji podržavaju ideju i projekt. Kamo će nas to dovesti, iskreno - ni sam ne znam, ali znam da će se iz svega toga bar iskristalizirati neke stvari.
Koje?
Pa npr.
Kolika je stvarna volja i snaga Linux zajednice u Hrvatskoj.
Kolika je snaga i volja Udruga u Hrvatskoj
Kolika je otvorenost ljudi koji se time bave...
itd...itd...
fridrik
Spol: M

Post Postao/la fridrik »

... i kolika je otvorenost institucija prema takvim idejama.
... i kako država (a time i njene institucije) stoji sa svojim obećanjima
...

Mnoge stvari će se iskristalizirati! Iskreno, jedva čekam! 8-)
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

... and so we wait
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Država je najsporiji entitet u ovoj državi. Treba mjesece čekat. Ja sam tek neki dan dobio od ministarstva vanjskih poslova poštu za neke stvari koje sam poslao još u 3 mjesecu. Toliko o brzini, a još sam im kazao da je rok 2.5. Em ti ja to.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Ja sam upite poslao Udrugama bit će već dva tjedna. Niti OpenHR niti HULK nisu za sada našli shodno da mi odgovore.

Doduše, HULK (Slobodan) mi je rekao da čekam jedan tjedan jer su svi na dopustu, no i taj tjedan je prošao i ništa. Još jedan tjedan neka prođe, a onda ću poslati novi e-mail sa upitom zašto nitko ne odgovara.
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Čujte ekipo, meni se čini da te udruge baš ne rade puno osim prikupljanja državnih para. Hulkovi prijevodi su stali. openhr ne radi ništa. vrijeme je za novu snagu i novu silu. Ovom sajtu se predviđala brza smrt. Što kažete da se osnuje udruga?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
DoDo

Post Postao/la DoDo »

šalji ministru. zar linuxzasve.com nije nekakva udruga? i to neprofitna... barem ne skupljamo državne pare
:mrgreen: Smile! It makes people wonder what you're thinking about... :mrgreen:
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

ne ne, zakonski se organizirat. Ovo je sajt. treba udurga sa statutom, predsjednikom, blagajnikom, glavnim hakerom, itd.
DoDo

Post Postao/la DoDo »

Ma samo pošalji direktno ministru. Što se lošega može dogoditi?!? Primorac mi se čini kao da je čovjek od riječi... Možda čak on odgovori i prije nego openHR i HULK mrdnu. Adresu sam dao u jednom od prethodnih postova.
:mrgreen: Smile! It makes people wonder what you're thinking about... :mrgreen:
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

DoDo je napisao/la:Ma samo pošalji direktno ministru. Što se lošega može dogoditi?!? Primorac mi se čini kao da je čovjek od riječi... Možda čak on odgovori i prije nego openHR i HULK mrdnu. Adresu sam dao u jednom od prethodnih postova.

ožemo prvo glasovati za to tko je da se šalje ministru, a tko nije, naravno uz obrazloženje da smo pokušali komunicirati sa udrugama prvo, ali nije išlo, pa ga uz put možemo pitati i za savijest da li je u tu svrhu potrebno organizirati udrugu ili možemo sve pokrenuti i kao društvo okupljeno oko linuxzasve portala...
Odgovori