openSUSE 11.3
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 11.3
11.2 mi je isto bija odličan, 11.3 rc2 isto, a ovo je logičan korak naprijed...
uz Debian, daleko najdraža distribucija...
uz Debian, daleko najdraža distribucija...
-
csx
jel zna tko zašto nikako ne mogu chrome staviti kao defaultni browser? svaki put kad pokrenem chrome javi mi da chrome nije defaultni browser i pita me hocu li ga postaviti kao defaultni 
Odeš na Configure Desktop (KDE-ov System settings) i tam pod Default Aplications odeš pod Web Browser i postaviš in the following browser: google-chrome.sawyer je napisao/la:jel zna tko zašto nikako ne mogu chrome staviti kao defaultni browser? svaki put kad pokrenem chrome javi mi da chrome nije defaultni browser i pita me hocu li ga postaviti kao defaultni
Tak ja imam i dela savršeno
-
csx
ma to sam i ja napravio al živcira me što mi chrome javlja da ni defaultni browser... je da se to da maknut al ono.. stvarno čudno
btw super vam je ovaj openSUSE, baš dobro dodje malo za promjenu
Kad te pita da li želiš da Chrome bude defaultni browser, odgovori sa No, pa te više neće pitatisawyer je napisao/la:ma to sam i ja napravio al živcira me što mi chrome javlja da ni defaultni browser... je da se to da maknut al ono.. stvarno čudno![]()
Nakon instalacije vlc-a svaki put kada pokrenem nesto u njemu mi izbaci:
Nakon par sati koristenja presto raditi zvuk u firefoxu.
Iako zvuk radi.Potential ALSA version problem:
VLC failed to initialize your sound output device (if any).
Please update alsa-lib to version 1.0.23-2-g8d80d5f or higher to try to fix this issue.
Nakon par sati koristenja presto raditi zvuk u firefoxu.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
to ti je meni bio problem kod 11.2. a riješio sam ga brisanjem vlc-a i instaliranjem xine-a (mislim da se tako zove)
Pa ne bi reko da se bas kaze "rijesiti problem" kada obrises program sa kojim imas problemaShicy je napisao/la:to ti je meni bio problem kod 11.2. a riješio sam ga brisanjem vlc-a i instaliranjem xine-a (mislim da se tako zove)
Pa onda jos problem sa scrobblanjem muzike na last.fm, nije da je bas toliko savrsen ko sto neki pricaju a tek se nekoliko sati druzim sa njime
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
mislim da bi ti restart moga vratit zvuk u firefoxu...sad se ne sjećam šta sam točno ja radia, mislim da sam instalira taj file šta mu je triba i resetira...
Nope, vise puta restarto i kreiro novog usera da nije nesto do postavka ali nista nije pomoglo... budem se kasnije jos malo poigro ode sada na pivoShicy je napisao/la:mislim da bi ti restart moga vratit zvuk u firefoxu...sad se ne sjećam šta sam točno ja radia, mislim da sam instalira taj file šta mu je triba i resetira...