openSUSE 11.3
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: openSUSE 11.3
Bome ovo lijepo radi!
Imam stariju ATI grafičku karticu pa sam bio malo skeptičan kako će to funkcionirati (kad sam bio probao jednu od onih milestone verzija nisam uopće mogo dići sustav), al sad sve fino radi. 3D efekti normalno rade i s open source driverima.
Imam stariju ATI grafičku karticu pa sam bio malo skeptičan kako će to funkcionirati (kad sam bio probao jednu od onih milestone verzija nisam uopće mogo dići sustav), al sad sve fino radi. 3D efekti normalno rade i s open source driverima.
Probam ga malo preko LiveCD/a jer nemam trenutno vremena za reinstalaciju.
Radi odlicno!
Radi odlicno!
Ja sam 11.2 instaliro sa cd-a pa nisam imao tako bjesne updateove a pogotovo sto je distra tek izasla.sawyer je napisao/la:thnx, no šta god da krenem instalirati skida mi sa neta nekih 700mb.. a koliko sam skužio to ni update.. jel moguce da je to zbog toga što sam suse instalirao sa cda a ne sa dvda pa mu dosta toga "fali"?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
na 11.1 mi je često javljao neki KDE crash, na 11.2 skoro nikako, a na 11.3 rc2 je skoro sve radilo kao po loju...samo miš nije xDzole052 je napisao/la:Sta nisi govorio prije da si sa sisom uvijek nekih problema imao?Shicy je napisao/la:šta više "isprobavam" razne distre, to su mi Debian i OpenSUSE sve draži i draži...
Krenuo sam instalirati Adobe Flash Player i reče mi Yast da mora skinuti 528 mb! Instalaciju sam radio s CD-a.zole052 je napisao/la:Ja sam 11.2 instaliro sa cd-a pa nisam imao tako bjesne updateove a pogotovo sto je distra tek izasla.sawyer je napisao/la:thnx, no šta god da krenem instalirati skida mi sa neta nekih 700mb.. a koliko sam skužio to ni update.. jel moguce da je to zbog toga što sam suse instalirao sa cda a ne sa dvda pa mu dosta toga "fali"?
sawyer je napisao/la:ljudi kak da sredim font.. užasan je :/
gdje mogu ukljuciti smooth font?
He he, znal sam da bu to jednom nekome trebalo
Evo ti tu na HOW-u, sve sam detaljno opisao, baš sa OpenSuse. Trik je u uključivanju autohinter-a i promjeni sistemskih fontova...
instalira ga...brate, milina 
welcome to the club!Shicy je napisao/la:instalira ga...brate, milina
Izgleda da bi ovo mogla biti dosta dobro privaćena distribucija..
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.