čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

pingu

Re: čavrljanje

Post Postao/la pingu »

zole052 je napisao/la:Uf meni sve te grickalice sa okusom pice, paprike na dalje su uzasne... najbolji je original bez dodataka okusa ma da su i tu vec nesto dodali... ali obozavam pivo i kikiriki! ali mora biti malo slaniji ko frankov :)
Uglavnom se slažem(o). Nema bolje kombinacije, piva i slane grickalice, čips, kikiriki, može i pica usput.:)
NELE86
Spol: M

Post Postao/la NELE86 »

Narode imal komaraca kod vas,ja sam im ponudio primirje ali su ocigledno odjebali moju diplomaciju i nastavili me bockati dok ne popizdim od svraba uzrokovanog ubodima te gamadi.Kad sam vidio da je diplomacija zakazala u igru je usao autan i pitroid plocice(one sto se ubacuju u onaj aparatic ustekan u zidu) sbatine .

Trenutan omjer bar 100 mrtvih komaraca a ja i dalje se cesem ko budala rofl
zole052

Post Postao/la zole052 »

Uf bilo ih je jedno vrijeme pun k ali sada se malo smirilo... valjda se osusile bare koje su nastale ove kisne zime... ali svejedno ako ne ukljucis onaj aparat za komarce preko noci... aj aj aj. Probudim se od ceskanja :(
Inace mene posebno vole te krvopije...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

Znaci ti si odma poso u rat nema diplomacije kod tebe ahahah rofl sbatine

http://www.index.hr/images2/komarac_Brazil540.jpg
zole052

Post Postao/la zole052 »

NELE86 je napisao/la:Znaci ti si odma poso u rat nema diplomacije kod tebe ahahah rofl sbatine

http://www.index.hr/images2/komarac_Brazil540.jpg
Ma koja diplomacija... treba odmah u napad!
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
kova-ng

Post Postao/la kova-ng »

ovog proljeća je bilo dosta kiše, što je očito komarcima bilo jako pogodno za razmnožavanje, ko mene ih ima prilično. neznam kak ću sutra preživit, sutra slavim rođendan na brdu, pa neznam kako riješit problem s komarcima, znam da je bila neka reklama na tv-u za zaštitu od komaraca na vanjskom prostoru u krugu 15 metara pa sad koliko je to efikasno ....
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Ja sam bio na jednoj festi u njivi pretprosli vikend. Imali smo okolo postavljene baklje na stapovima sa unutra nekim petrolejom protiv komarca. Pod stolovima su bile svjece protiv komaraca i jos smo se spricali onim sredstvom protiv komaraca i opet su nas malo izboli ali nije bilo strasno :)
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

kova-ng je napisao/la:ovog proljeća je bilo dosta kiše, što je očito komarcima bilo jako pogodno za razmnožavanje, ko mene ih ima prilično. neznam kak ću sutra preživit, sutra slavim rođendan na brdu, pa neznam kako riješit problem s komarcima, znam da je bila neka reklama na tv-u za zaštitu od komaraca na vanjskom prostoru u krugu 15 metara pa sad koliko je to efikasno ....
Odi u poljoapoteku, i traži otrov za komarce, za vanjsku upotrebu. Mi sa ti špricamo grmlje oko kuće na moru i jedno špricanje traje 45 dana, a eliminira napasti trenutno. Tak da sa tim zašpricaj okolo (ne i tamo gdje mislite biti, ipak se radi o otrovu) i nebi trebali imati previše problema
kova-ng

Post Postao/la kova-ng »

nicky je napisao/la:Odi u poljoapoteku, i traži otrov za komarce, za vanjsku upotrebu. Mi sa ti špricamo grmlje oko kuće na moru i jedno špricanje traje 45 dana, a eliminira napasti trenutno. Tak da sa tim zašpricaj okolo (ne i tamo gdje mislite biti, ipak se radi o otrovu) i nebi trebali imati previše problema
ok, snaći ću se nekako, ak ništ drugo, imam neku kremu protiv komaraca pa nek se svi namažu .... :D
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.
domi

Post Postao/la domi »

Klima je lijek za komarce smrznu se moj savjet:) :D
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Zaključano