A kakav je to Guayadeque player???
Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
Moderator/ica: Moderatori/ce
- vuksamotnjak
- Spol: M
Re: Ubuntu 10.04 LTS Luicd lynx
Kada smo več kod playera, ja bi volio da ima neki sličan AIMP-u s skinom all-in-one.....Odlično izgleda
))
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Greška u Conky-u text bez zadatkaHugo je napisao/la:Domi može objašnjenje? Stavio si screenshot svog desktopa na ovaj forum:domi je napisao/la:Proc je amd 1.25gh a ostalo te ne kužim...
i tu na Conky-ju piše da ti je procesor 2.4 Ghz, a ne 1.25 Ghz kako si ti rekao.
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
domi je napisao/la:http://www.dwasifar.com/?p=1111speedy je napisao/la:zna tko kako instalirati amarok 1.4 na lucida??
pratio sam jedan tut ali po njemu vise ne ide pisan je za Betu,,,,,,,,, uzhas je na Rhytmboxu
ja upravo instalirao i nestala mi icona volume control poslije instalacije bo
Edit:prije same instalacije moraš instalirati nekial sve ti piše tamo ti si pametan dečkoKod: Označi sve
libmysqlclient15off
ma glup sam ko tocak izgleda,,,,,,,,, na PC sam instalirao po tim uputama odprve i sad par dana kasnije kad sam isao na lap staviti OCITO SAM PRESKOCIO TAJ DIO jer sad sam bez problema instalirao
nego je zna tko u cemu bi mogao bit problem,,,,,, ovo je primjer za stvari sto mi baca za amarok ali to mi se desava sa svim KDE aplikacijama

očito si izbrisao neke lib...koje idu sa kde sučeljem a povuče ih masu bar je tako meni bilo...
zole052 je napisao/la
ma problem je bio u tome sto mi je "/.kde" folder bio zakljucan a owner root
zahvaljuc Šokcu problem rjesen s malo kuckanja po terminalu pa ako jos tko bude imao takvih problema ovo je rjesenje
zahvaljuc Šokcu problem rjesen s malo kuckanja po terminalu pa ako jos tko bude imao takvih problema ovo je rjesenje
Kod: Označi sve
sudo chown speedy:speedy -R /home/speedy/.kde/- vuksamotnjak
Kako ubaciti ovaj novi mint menu u Ubuntu....eto vratio se ja na Ubuntu
)) Al flash brate šteka.....
Živcira i mene taj Adobe
http://www.webupd8.org/2010/05/install- ... tmenu.htmlvuksamotnjak je napisao/la:Kako ubaciti ovaj novi mint menu u Ubuntu....eto vratio se ja na Ubuntu)) Al flash brate šteka.....
Živcira i mene taj Adobe
pa koji browser koristiš šta nema http://www.google.hr/ na njemu
zole052 je napisao/la
- vuksamotnjak
domi je napisao/la:http://www.webupd8.org/2010/05/install- ... tmenu.htmlvuksamotnjak je napisao/la:Kako ubaciti ovaj novi mint menu u Ubuntu....eto vratio se ja na Ubuntu)) Al flash brate šteka.....
Živcira i mene taj Adobe
pa koji browser koristiš šta nema http://www.google.hr/ na njemu![]()
Tražio ja jesam ali je problem što neznam dali je to ovaj novi!! Neznam kakva je razlika ali eto
Samo da se nadovežem da Playere da Developeri MINITUBE razvijaju MINITUNES i moram reči da izgleda savršeno, nadam se samo da če što je prije moguče izači neka beta
- vuksamotnjak
Može pomč?? Mah znam da može
Čačkao sam po /usr/sbin environment na Ubuntu 10.04 i sada ne mogu uči tj logirati se, probam se logirati preko terminala, ali nele od tamo prihvatiti niti jednu komandu s "sudo" kaže da nedostaje PATH :S kako da to vratim??
Čačkao sam po /usr/sbin environment na Ubuntu 10.04 i sada ne mogu uči tj logirati se, probam se logirati preko terminala, ali nele od tamo prihvatiti niti jednu komandu s "sudo" kaže da nedostaje PATH :S kako da to vratim??
Evo napokon sam instalirao Lucid Lynx! Napravio clean install, ovaj put sam napravio i /home particiju. Sve mi radi super, čak sam i internet sriktao bez problema u minuti. Sve super! 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.