Team viewer - linux

Rasprave u vezi Linux aplikacija.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
bj268dp
Spol: M

Team viewer - linux

Post Postao/la bj268dp »

Evo, nakon dugo cekanja pojavila se i linux verzija.

http://www.teamviewer.com/download/index.aspx?os=linux
Grof
Site Admin

Re: Team viewer - linux

Post Postao/la Grof »

To je totalni šit pod Linuxom!

Kao prvo, to je aplikacija koja pod Linuxom radi preko Winea! Dakle to NIJE Linux apalikacija!

Evo, ovako ga pokreće skripta:

Kod: Označi sve

exec "$TV_BINDIR"/wrapper "c:\Program Files\TeamViewer\Version5\TeamViewer.exe" "$@"
Wrapper je, pogađate - wine.

Zašto bih za udaljeni pristup pod Linuxom pokretao Wine aplikaciju?? Ako za isti postoje kvalitetna VNC rješenja?

To kaj je aplikacija free (ne i open) samo frustrira jer ista to naglašava ama baš svaki puta kada se veza uspostavi.

Za mene - VELIKI minus.

Ah, BTW, probal sam je dignuti na svom Ubuntu 8.04 serveru. Ne radi uopće, komada se ne izvršava, no ja tamo nemam dignuti Wine, pa je možda i iz tog razloga.
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

Grof je napisao/la:To je totalni šit pod Linuxom!

Kao prvo, to je aplikacija koja pod Linuxom radi preko Winea! Dakle to NIJE Linux apalikacija!

Evo, ovako ga pokreće skripta:

Kod: Označi sve

exec "$TV_BINDIR"/wrapper "c:\Program Files\TeamViewer\Version5\TeamViewer.exe" "$@"
Wrapper je, pogađate - wine.

Zašto bih za udaljeni pristup pod Linuxom pokretao Wine aplikaciju?? Ako za isti postoje kvalitetna VNC rješenja?

To kaj je aplikacija free (ne i open) samo frustrira jer ista to naglašava ama baš svaki puta kada se veza uspostavi.

Za mene - VELIKI minus.

Ah, BTW, probal sam je dignuti na svom Ubuntu 8.04 serveru. Ne radi uopće, komada se ne izvršava, no ja tamo nemam dignuti Wine, pa je možda i iz tog razloga.

Potvrdujem totalno sranje probo i neradi kako treba presporo u usporedbi sa windows verzijom rofl
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

NELE86 je napisao/la:
Potvrdujem totalno sranje probo i neradi kako treba presporo u usporedbi sa windows verzijom rofl
Naravno kada ide preko wine-a. :)

Potpuno bespotrebno....
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

Pa kolika je to procedura prebacit aplikaciju na linux.Pa majku mu i ja sam nekad ceprko po tom programiranju i isti source radi na svim platformama uz manje preinake
dalibor.klobucaric
Kontakt:

Post Postao/la dalibor.klobucaric »

NELE86 je napisao/la:Pa kolika je to procedura prebacit aplikaciju na linux.Pa majku mu i ja sam nekad ceprko po tom programiranju i isti source radi na svim platformama uz manje preinake
pa nije baš to tak jednostavno... da je već bi brdo sw-a bilo portano..
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
Odgovori