da nije do cd-a probaj spržit drugivuksamotnjak je napisao/la:evo kako mi ispise gresku kada bootam livecd
Kod: Označi sve
[ 132.072007 ] bug: soft lockup - cpu#0 stuck for 61! [ plymouthd: 1051 ]
Dostupna beta Ubuntu 10.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- vuksamotnjak
- Spol: M
domi je napisao/la:da nije do cd-a probaj spržit drugivuksamotnjak je napisao/la:evo kako mi ispise gresku kada bootam livecd
pa probao sam opet spriziti al nista
et sada cu probati preko usb-a ak ne to onda nista za sada :S
JA BI NAZAD NA LINUX
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
ako je ovo bilo za mene, onda mi tu nema previše pomoći, jer mene ne interesira spajanje dva računala nego da li network manager radi, tj. da li omogućava bridge konekciju na net kao što je radilo sa 9.4. koliko sam ovdje vidio, stvar je u nemogućnosti mreže između dva kompjutera.glaskoncILLa je napisao/la:u ovom topicu ti pise sve sto ti treba da bi spojio dva kompa jedan preko drugog na net i ta kombinacija je bolja od bridgeanja..
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =26&t=3340
- glaskoncILLa
sto je razlicit pristup rjesavanju istog problema, s tim da je routing/nat bolje, iako malo kompliciranije rjesenje..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
zole052 je napisao/la
Cak je i to ljepse nego default theme
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
- vuksamotnjak
- Spol: M
vuksamotnjak je napisao/la:domi je napisao/la:da nije do cd-a probaj spržit drugivuksamotnjak je napisao/la:evo kako mi ispise gresku kada bootam livecd
Evo nece nikako stalno mi javlja neku gresku nece ni preko virtual nikako nece :S sacekati cu RC il cu sacekati mint 9 il novu mandrivu
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
http://www.linuxzasve.com/forum/viewtop ... =25&t=4369vuksamotnjak je napisao/la:nezznam kak da flash ubrzam na linuxu steka da boli glava ne mogu youtube gledati :S
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
Ne bi te sada htio zezati 'ajde probaj ovu distru pa onu...' ali na mintu 8 kde je i meni (i domiu cini mi se) flash radio toliko dobro i glatko da nije za vjerovati pa ako ti se da zezati sa reinstalacijom ja bi na tvom mjestu probo. Jos nikada nisam naletio na distru (a dosta sam ih probao) di je flash radio tako glatko ali na kde verziji ne gnomevuksamotnjak je napisao/la: Evo nece nikako stalno mi javlja neku gresku nece ni preko virtual nikako nece :S sacekati cu RC il cu sacekati mint 9 il novu mandrivu) nezznam kak da flash ubrzam na linuxu steka da boli glava ne mogu youtube gledati :S
Pa ako imas volje probaj...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Točno tako ZOle stim da mi sad radi i na Ubuntu ali moram isljučit compiz ,onda je sve ok.zole052 je napisao/la:Ne bi te sada htio zezati 'ajde probaj ovu distru pa onu...' ali na mintu 8 kde je i meni (i domiu cini mi se) flash radio toliko dobro i glatko da nije za vjerovati pa ako ti se da zezati sa reinstalacijom ja bi na tvom mjestu probo. Jos nikada nisam naletio na distru (a dosta sam ih probao) di je flash radio tako glatko ali na kde verziji ne gnomevuksamotnjak je napisao/la: Evo nece nikako stalno mi javlja neku gresku nece ni preko virtual nikako nece :S sacekati cu RC il cu sacekati mint 9 il novu mandrivu) nezznam kak da flash ubrzam na linuxu steka da boli glava ne mogu youtube gledati :S
Pa ako imas volje probaj...
zole052 je napisao/la