Inače, ja sam malo razdvojio teme jer se počelo offtopičariti. Ovako sada možemo ovdje razglabati o SF-u do mile volje, a konfiguracije opisujemo tamo gdje je i zamišljeno...
Star trek fans
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Star Trek i ostale tričarije
Ma ne treba hvala, nagledao sam se ja trekova... trebam sada nešto svježe da snime. Ima dobrih kjniga po kojima bi se mogli snimiti dobri SF-ovi.
Inače, ja sam malo razdvojio teme jer se počelo offtopičariti. Ovako sada možemo ovdje razglabati o SF-u do mile volje, a konfiguracije opisujemo tamo gdje je i zamišljeno...
t-pol je definitivno najbolja. 7/9 je nekako preisfurana. Ajme, šokac, moramo se nać jednom da ti dam dvd-e da mi snimiš taj star trek. Kakva je kvaliteta?!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Sokac
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
možda grof 
a možemo i mi, volim i ja pogledati ST
Ja...? Pa ja nemam žive epizode snimljene na DVD. Imam samo par ST filmova, a serije - na žalost ništ.Sokac je napisao/la:možda grof
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
shrike je napisao da se mora sa mnom naći na kavi, ali vjerujem da je mislio na tebe 
- Markec
Shrike, ja imam star trek enterprise na 9dvd to jest 95 epizoda u xvid formatu. mogu ja presnimiti ako zelis.
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Dečki na PM se dogovarajte...
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
A što fali da se svi nađemo pa malo pročavrljamo o svemu? Dakle, svi sokci, markeci, grofovi, admnivani,....
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Potpisujem! 
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Nemojte me krivo shvatiti, razmjenjivati filmove baš i nije legalno, tako da ne želim da sami kršimo vlastita pravila foruma. Zato sam rekao na PM. A što se tiče sastanka mislim da smo svi za, a vrlo vjerovatno će biti neki event organiziran sa naše strane sad na proljeće (prezentacije, razmjena vještina, install fest ili dr.)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.