HOW (HrOpenWiki) - pitanja, prijedlozi, pomoć
Moderator/ica: Moderatori/ce
- retsam
- Spol: M
Re: OpenWiki - pitanja, prijedlozi, pomoć
Kad sam htio osvježiti članak o chakri na wiki-ju jedva sam našao link za log-in, mislim da bi to trebalo biti veće ili na nekom drugom uočljivijem mjestu.
P.S. Sorry ako je to feature.
P.S. Sorry ako je to feature.
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Mislio sam se registrirati pa popraviti sam, no kako je naslovna zaštićena, iznosim ovdje:
Pod "Zašto" prvi bullet počinje sa "sufati", dok pod "Kako" druga rečenica započinje sa "svako".
Grešaka ima još (pogledati samo prvi paragraf), a i sam tekst ne bi bilo loše ispolirati.
Pod "Zašto" prvi bullet počinje sa "sufati", dok pod "Kako" druga rečenica započinje sa "svako".
Grešaka ima još (pogledati samo prvi paragraf), a i sam tekst ne bi bilo loše ispolirati.
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Sorry, my bad... malo sam prerađivao naslovni tekst - da ima više smisla. Do navečer ću ga "ispolirati".jjj je napisao/la:Mislio sam se registrirati pa popraviti sam, no kako je naslovna zaštićena, iznosim ovdje:
EDIT: sad sam shvatio zašto mi fale slova... ova tipkovnica na posuđenom laptopu ne prima baš slova, moram lupat kao na pisačoj mašini (Fujistu-Siemens... vrlo loše...
Samo ti prijavi greške, dapače
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Hmm, to je "feature"... htio sam da se taj user dio malo prikrije, jer zaista nije bitan, osim kod logina/logouta (a u korist tim funkcijama ide što se nalaze na uobičajenom mjestu: na vrhu desno).retsum je napisao/la: P.S. Sorry ako je to feature.
Evo ga (nadam se da je sad to to)jjj je napisao/la: a i sam tekst ne bi bilo loše ispolirati.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Samo greške:4ndY je napisao/la: Evo ga (nadam se da je sad to to) :mrgreen:
P1:
stranom jezikom (padež)
P2:
U ovom je trenu, poznavanje (zarez suvišan)
Malo ljudi zna da se s jednom uobičajenom GNU/Linux distribucijom (uobičajen znači koji je u običaju, rekao bih da smisao rečenice zahtijeva "običnom")
- Abzeenth
- Site Admin
Par pitanja (ne naročito pametnih):
1. Zašto je naslovna zaštićena/jesu li još neki dijelovi wikija slično nedostupni za uređivanje?
2. Nudim pomoć, ne samo pri uređivanju wikija nego i vijesti na linuxzasve portalu; prvenstveno me zanima prevođenje (eng>hr, šve>eng>hr, šve>hr, po potrebi i španjolski>hrvatski) - kome se obratiti?
1. Zašto je naslovna zaštićena/jesu li još neki dijelovi wikija slično nedostupni za uređivanje?
2. Nudim pomoć, ne samo pri uređivanju wikija nego i vijesti na linuxzasve portalu; prvenstveno me zanima prevođenje (eng>hr, šve>eng>hr, šve>hr, po potrebi i španjolski>hrvatski) - kome se obratiti?
- Suko
- Site Admin
Koliko ja znam jedino naslovnica i pomoć se ne mogu uređivati.Abzeenth je napisao/la:Par pitanja (ne naročito pametnih):
Sve ostalo ti je širom otvoreno.
Iv@n ti je urednik sitea. Njemu se obrati.Abzeenth je napisao/la:2. Nudim pomoć, ne samo pri uređivanju wikija nego i vijesti na linuxzasve portalu; prvenstveno me zanima prevođenje (eng>hr, šve>eng>hr, šve>hr, po potrebi i španjolski>hrvatski) - kome se obratiti?
A, možeš postati i na Linux vijesti, ili na dodavanje sadržaja ako imaš što zanimljivo.
- Abzeenth
- Site Admin
Okay, hvala.Suko je napisao/la:Iv@n ti je urednik sitea. Njemu se obrati.
A, možeš postati i na Linux vijesti, ili na dodavanje sadržaja ako imaš što zanimljivo.
- Suko
- Site Admin
Samo naprijed...Abzeenth je napisao/la:Okay, hvala.Suko je napisao/la:Iv@n ti je urednik sitea. Njemu se obrati.
A, možeš postati i na Linux vijesti, ili na dodavanje sadržaja ako imaš što zanimljivo.To za postanje vijesti na forum sam znala, zanimalo me treba li se negdje posebno javiti ako želim prevoditi članke.
Svaka aktivnost je dobrodošla.
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Hvala, fixedjjj je napisao/la: Samo greške:
P1:
stranom jezikom (padež)
P2:
U ovom je trenu, poznavanje (zarez suvišan)
Malo ljudi zna da se s jednom uobičajenom GNU/Linux distribucijom (uobičajen znači koji je u običaju, rekao bih da smisao rečenice zahtijeva "običnom")