Treba li portalu redizajn?

Novosti iz Linux svijeta. Komentiranje vijesti s portala.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Re: Treba li portalu redizajn?

Post Postao/la iv@n »

Ima dosta zanimljivih ideja, slobodno nastavite ;)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
userlx

Post Postao/la userlx »

speedy je napisao/la:joj pa za chat imamo IRC kanal koji nitko nekoristi neznam samo zasto :D

treba negdje spucat info od tog kanala da je skroz vidljiv,,,,,,

a redizajn bi trebao doci bez ikakve dileme ali ne sam nego sa skupom poboljsanja, tako da sam sajt bude osim moderniji (novi dizajn) i modularniji te vise otvoren prema korisnicima tako da svatko moze dodati novost ili clanak, tutorijal... (naravno sve sto obican korisnik doda admin bi morao odbobriti za objavu na stranici tako da nebi bilo gluposti :D)
Slažem se. sroker
S Linuxom dobiješ kuću, a s windowsima samo prozore.
phreakbox

Post Postao/la phreakbox »

IRC ne koristimo zbog foruma... to mi je čini se očito.
ova ideja za admin approved aritcles (guest submission) je i moja ideja kada sam radio projekt. znate kako je to zeznuto kod promske podrske? Ti moras pazit sta ce guest pisati zbog zloporabe koda treba izbaciti mogucnost pisanja javascript-a, PHP, dakle cisti HTML. Ko na forumu ;)

Ne znam da li je stranica rađena od nule i da je admin sam pisao ili je uzeo gotovu skriptu. Ako je radio od nule, onda mu neće bit problem, ako nije e onda će bit problem.
http://www.motigo.com > sve za skole, ucenike, nastavnike i roditelje, besplatna prijava | Marin Šagovac
userlx

Post Postao/la userlx »

Češće postavljanje vijesti.
Npr. Ubuntu 9.10 Beta je izašao jučer i nikakve vijest o tome.
S Linuxom dobiješ kuću, a s windowsima samo prozore.
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

@phreakbox

vidis da ljudi traze "chat" a IRC je tocno to,,,,,, LZS ima svoj kanal odavno tako da oni koji bi chatali tebaju samo skocit do irca

sto se tice dodavanja sadrzaja nebi svaki "gost" mogao dodavati nego samo registrirani korisnici i nije mi jasno kakav kod spominjes :D pa kad user ide dodat novost ili clanak ili sa vec dobit ce fino text editor u kojem ce to pisati pa nece se to u samom kodu radit :S
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

userlx je napisao/la:Češće postavljanje vijesti.
Npr. Ubuntu 9.10 Beta je izašao jučer i nikakve vijest o tome.
Slažem se s tobom, ali kako sam znaš ljudi koji dodaju sadržaj na portal to rade volonterski, u svoje slobodno vrijeme... tako da ne možeš puno više očekivati, osim ako članovi foruma ne pomognu: dovoljno je pripremiti/prevesti vijest i postati je na predviđeno mjesto na ovom forumu s kojeg će je onda već netko tko ima pristup portalu objaviti.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

Chat,kao sto ima HULK.hr je sav redizajn foruma koji mu treba nista ne dirajete :D
shicy

Post Postao/la shicy »

ne znam za vas narode, ali ja sam se skroz navika na ovaj dizajn...sve mi je na svom mistu, postoji IRC za one željne chata, a takvih nema puno...kad god upadnem, ili je grobna tišina ili nema nikog xD
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

Zna ovdje svako da ima irc VAN FORUMA al neznaju novi korisnici,ono sto svi spominju ovdje je ubacivanje irc-a u sklopu foruma,znaci kliknes na chat i deri.Posebno dobro bi doslo novim korisnicima da ih brze uputimo,a manje posla za admine haha rofl
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Nema nikog na IRC-u zato što se ljudima ne da uključivati npr, Pidgina i logirati se da se priključe na Chat. To je u podsvjesti. Tih tri sekunde je dosta da se ljudima ne da to napraviti. Osim toga, potrebno je i podesiti Pidgina što je još oko minutu ako znaš, ili dvadeset ako ne znaš pa moraš guglati.
Ako bi se chat mogao dobiti linkom na stranici i da radi u internetskom pregledniku, garantiram da ne bi bila pustoš na chatu.
Ne mora biti chat integriran na siteu. Dovoljno je samo link.
Da je tako, može se vidjeti po postovima u ovoj temi. Puno ljudi je zainteresirano, a ipak niko ne koristi IRC, osim starih Linuxaša kojima je IRC ostao u krvi i koji su navikli rješavati stvari na taj način.
Odgovori