Treba li portalu redizajn?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- ziko
- Spol: M
Re: Treba li portalu redizajn?
kratko i jasno: ne, ne treba kava
Software is like sex... it's better when it's free
(Linus Torvalds quote)

- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
phreakbox je napisao/la:ona anketa je od kolovoza? da nije rujan?
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- Suko
- Site Admin
Ne treba redizajn jer je site pregledan i bez suvišnih stvari.
Možda koji detalj prema ovome što ljudi predlažu..
Chat neki mali sa strane? Jel to kičeraj?
Možda koji detalj prema ovome što ljudi predlažu..
+1 Stvarno ima smisla prijedlog.semiRocket je napisao/la:Moj prijedlog da se sekcija "Download" preimenuje u Programi ili Aplikacije, nikako download jer smatram da to zbunjuje nove korisnike navodeći ih da skidaju source kod i kompajliraju.
Chat neki mali sa strane? Jel to kičeraj?
Evo samo da i ovdje predlozim da bi trebalo postaviti listu aktivnih tema na forumu na pocetnoj stranici jer po mom misljenju to bi privuklo dosta novih clanova, a stalni clanovi bi lakse imali uvid u situaciju na forumu 
to je zanimljiv prijedlog 
Zadnja izmjena: shicy, dana/u 01 lis 2009, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Markec
To sam i ja htio predložiti. isto tako loginscreen bi trebao biti na početnoj, tako da nebi dolazilo do dupliciranog glasovanja recimo na anketama ili na sekciji download itd.schmrz je napisao/la:Evo samo da i ovdje predlozim da bi trebalo postaviti listu aktivnih tema na forumu na pocetnoj stranici jer po mom misljenju to bi privuklo dosta novih clanova, a stalni clanovi bi lakse imali uvid u situaciju na forumu
slazem seMarkec je napisao/la:To sam i ja htio predložiti. isto tako loginscreen bi trebao biti na početnoj, tako da nebi dolazilo do dupliciranog glasovanja recimo na anketama ili na sekciji download itd.schmrz je napisao/la:Evo samo da i ovdje predlozim da bi trebalo postaviti listu aktivnih tema na forumu na pocetnoj stranici jer po mom misljenju to bi privuklo dosta novih clanova, a stalni clanovi bi lakse imali uvid u situaciju na forumu
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
suko shoutbox na sajtu je stvar daleke proslosti 
inace ono sto je predlozeno da korisnici mogu sami dodavati novosti je sasvim dobra stvar,,,, to imamo na 3dhru i fino funkcionira,,,
i da LZS definitivno treba redizajn
ovo je malo too old i treba nesto da je wide screen friendly 
ali nije dosta samo nabit novi "skin" ima tu mjesta za napredak samo treba malo vise ekipe aktivirat oko portala
inace ono sto je predlozeno da korisnici mogu sami dodavati novosti je sasvim dobra stvar,,,, to imamo na 3dhru i fino funkcionira,,,
i da LZS definitivno treba redizajn
ali nije dosta samo nabit novi "skin" ima tu mjesta za napredak samo treba malo vise ekipe aktivirat oko portala
- dalibor.klobucaric
- Kontakt:
Slažem se za shoutbox, way way prevelika glupost, dok chat reg. kor. jako dobro dođe, ljudi koju su online mogu tražiti support ili pak ispričati vic ili pak nučiti nešto novo... osobno mislim da redizajn trenutno nije potreban još, dogodine možda, vjerujem da će se do onda povećati količina vijesti na naslovnici, jerbo znam da postoje ljudi koji dođu na naslovnicu samo kad žele pročitati vijest ili eventualno glasati u anketi (recimo ja). Za nove korisnike je odličan izvor informacija isto ko i wiki..
Because Open Source Matters
--
Sites - Under construction
--
Sites - Under construction
joj pa za chat imamo IRC kanal koji nitko nekoristi neznam samo zasto 
treba negdje spucat info od tog kanala da je skroz vidljiv,,,,,,
a redizajn bi trebao doci bez ikakve dileme ali ne sam nego sa skupom poboljsanja, tako da sam sajt bude osim moderniji (novi dizajn) i modularniji te vise otvoren prema korisnicima tako da svatko moze dodati novost ili clanak, tutorijal... (naravno sve sto obican korisnik doda admin bi morao odbobriti za objavu na stranici tako da nebi bilo gluposti
)
treba negdje spucat info od tog kanala da je skroz vidljiv,,,,,,
a redizajn bi trebao doci bez ikakve dileme ali ne sam nego sa skupom poboljsanja, tako da sam sajt bude osim moderniji (novi dizajn) i modularniji te vise otvoren prema korisnicima tako da svatko moze dodati novost ili clanak, tutorijal... (naravno sve sto obican korisnik doda admin bi morao odbobriti za objavu na stranici tako da nebi bilo gluposti