Pozdrav svima!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Pozdrav svima!
Pozdrav svima! Slučajno sam naletio na ovaj forum dok sam na internetu tražio informacije o Linuxu. Inače ne koristim "normalni" Linux nego Batoceru, platformu baziranu na Linuxu za emuliranje igrica sa raznih platformi no ona također podržava i dosta toga sa "normalnog" Linuxa, npr. instaliranje programa za Linux preko flatpaka i AppImagea, iako svi programi neće raditi na njoj. Ovdje sam došao jer vidim da ovdje mogu dosta toga naučiti o Linux okruženju. Nadam se ugodnom druženju sa vama.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Pozdrav svima!
Dobrodošao!
Arch Linux Install Script (BIG update, BETA verzija)
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Dobronamdošao.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Hvala vam na dobrodošlici.
Hvala na dobrodošlici. Planiram otvoriti temu o Batoceri, ali nisam siguran koji bi podforum bio prikladan, podforum Linux i igre ili podforum Distribucije općenito. Batocera prvenstveno služi za igranje igara sa raznih konzola ali je isto tako i neka vrsta Linux distribucije.