domy_os je napisao/la:Brzina skidanja sa youtube-dl mi je u posljednje vrijeme spora, ne samo meni, nebitno koji PC ili ISP je u pitanju. Zato je tu yt-dlp koji popravlja stvar pošto je onaj napušten, a Youtube je očito uveo ograničenja koja ovaj zaobilazi.
Ovo sa Savefrom.net je nešto do Google accounta. Imam tri PC-a i na sva tri je isto. Probao sam i novi Firefox profil, drugu državu, druge PREF postavke cookiea i ne znam što sve ne. Jedino da ih pitam na Redditu, ne znam što dalje...
Pa imaš yt-dlp, argumenti su skoro pa identični kao za youtube-dl. Dobro je što kod terminala možeš učitati vlastiti cookie pa skinuti video koji nije public.Optimus je napisao/la:Instalirao sam SaveFrom.net helper i uglavnom ispunjava svoju svrhu, ali kako rado koristim terminal, tamo gdje znam i mogu, malo više od znatiželje me zanima šta se dogodilo sa youtube-dl... I to na svim distribucijama koje trenutno pratim... Dabian 11.1; Debian 10.11 i Linux Uma 20.2 ...bertone je napisao/la:Aj probaj instalirati u FF "SaveFrom.net helper" pa vidi kako ide skidanje s njime.
...
Nakon instalacije gumb za preuzimanje ti je otprilike na sredini ispod videa.
...
youtube-dl je back, nije ugašan https://github.blog/2020-11-16-standing ... l-is-back/