VIDI časopis - prijedlozi za članke
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: VIDI časopis - prijedlozi za članke
A sh...t nisam prvi potpisao ! 
eto ti koliko ti je stalo do open source zajednice i do linuxa i do svega XDXDXDSuko je napisao/la:A sh...t nisam prvi potpisao !
Shicy je napisao/la:eto ti koliko ti je stalo do open source zajednice i do linuxa i do svega XDXDXDSuko je napisao/la:A sh...t nisam prvi potpisao !
ajde, ajde! Svi smo mi "prvi"
- Suko
- Site Admin
Za kaznu si odma idem Vistu instalirati!Shicy je napisao/la:eto ti koliko ti je stalo do open source zajednice i do linuxa i do svega XDXDXDSuko je napisao/la:A sh...t nisam prvi potpisao !
Ajde ljudi nemojte sada tko je koji potpiso tema je ipak "VIDI časopis - prijedlozi za članke"Grof je napisao/la: ajde, ajde! Svi smo mi "prvi"
A sto se tice tko je prvi, JA sam prvi
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
to će te spasit hahahahaha
uz vistu reci da ti daju i konop pomoću kojeg ćeš se obisit XD kad vista proradi u punom sjaju hahahahaha
uz vistu reci da ti daju i konop pomoću kojeg ćeš se obisit XD kad vista proradi u punom sjaju hahahahaha
- Suko
- Site Admin
Nova peticija da se zoli zabrani pristup na Linux za sve pošto je očito da su tu mutni poslovi na snazi!zole052 je napisao/la:Ajde ljudi nemojte sada tko je koji potpiso tema je ipak "VIDI časopis - prijedlozi za članke"Grof je napisao/la: ajde, ajde! Svi smo mi "prvi"
A sto se tice tko je prvi, JA sam prvi![]()
![]()
dobro, dobro..... vratimo se temi.... da ovo ne zaspamamo.... 
potpisano
I ja potpisadoše.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!