... a prijatelj ti ima i vjerojatno vrlo "sretne" susjedeshrike je napisao/la:http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/pa-valjda-grad-zagreb-ima-za-dva-nova-steinwaya-1080143
Prijatelj ima taj klavir privatno i veli da je dobar, ali ne tako dobar koliko košta.
čavrljanje 2.0
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje 2.0
Ima _stan_ na 3 kata.... susjedi nisu problem.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Onda je sve jasno (mislim na susjede i prostor koji treba imati za takvu "mrcinu")!shrike je napisao/la:Ima _stan_ na 3 kata.... susjedi nisu problem.
- Abzeenth
- Site Admin
A jel ima taj tvoj prijatelj ženu?

Pitam za frendicu...
Pitam za frendicu...

Ima dugogodišnju curu...
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- jurastublic
- Spol: M
Što znači da bi bilo vrijeme za promjenu.shrike je napisao/la:Ima dugogodišnju curu...
Pogotovo ako je prešao 70-tu.
"Hodor bre foobar"
-
Staromodan
Ako hocete, onda (admin/modovi) zakljucajte i zalijepite na vrh temu "README" (nepromijenjenu) u podforumu za pocetnike.
jurastublic je napisao/la:Što znači da bi bilo vrijeme za promjenu.shrike je napisao/la:Ima dugogodišnju curu...
Pogotovo ako je prešao 70-tu.
Ja se u to ne kanim miješat. Nek svako stavi pravu stvar na pravo mjesto i sve bu bilo dobro!
-
Staromodan
Nema veze ako necete.
Jos prije sam htio nesto reci, ali mislio sam da budem mogao vise sudjelovati, pa da tada to predlozim. Bilo bi dobro da podforum "Linux pocetnici" stavite u dio "Dobrodošli na linuxzasve.com forum" ili da bude prvi podforum u dijelu "Forum". Sjecam se kada sam prvi put dosao da me zbunilo sto se nalazi nize. Mislim da bi se pocetnici tako lakse snalazili.
Mozda bi trebalo svakom dobronamjernom pocetniku odgovoriti na pitanje iako odgovor vec postoji, jer vecina ih neiskusnih dodje u frci, a tada se bas i nema zivaca za citanje svih takvih tema ili se teze donese dobra odluka sto napraviti. Mozda poneki od njih nakon toga odluci nastaviti.
Mozda...
Isto kao sto bi trebalo potpuno ne obracati paznju na trolove, a ne se zaigrati u raspravama.
Znam da se jos uvijek pomaze pocetnicima u svemu i da trolovi spavaju u zadnje vrijeme, ali samo sam rekao svoje misljenje.
Ako ne, isto nema veze.
Jos prije sam htio nesto reci, ali mislio sam da budem mogao vise sudjelovati, pa da tada to predlozim. Bilo bi dobro da podforum "Linux pocetnici" stavite u dio "Dobrodošli na linuxzasve.com forum" ili da bude prvi podforum u dijelu "Forum". Sjecam se kada sam prvi put dosao da me zbunilo sto se nalazi nize. Mislim da bi se pocetnici tako lakse snalazili.
Mozda bi trebalo svakom dobronamjernom pocetniku odgovoriti na pitanje iako odgovor vec postoji, jer vecina ih neiskusnih dodje u frci, a tada se bas i nema zivaca za citanje svih takvih tema ili se teze donese dobra odluka sto napraviti. Mozda poneki od njih nakon toga odluci nastaviti.
Mozda...
Isto kao sto bi trebalo potpuno ne obracati paznju na trolove, a ne se zaigrati u raspravama.
Znam da se jos uvijek pomaze pocetnicima u svemu i da trolovi spavaju u zadnje vrijeme, ali samo sam rekao svoje misljenje.
Ako ne, isto nema veze.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Podforum "Dobrodošli na LZS" predstavlja - da se tako izrazim - pasivni dio foruma. Sadrži opća pravila, popis svih riješenih tema, pravila za postanje i mogućnost prvog predstavljanja novih korisnika. Radi ugodne komunikacije, druženja, ali i mase odgovorenih pitanja i dilema to bi prvo trebalo pročitati odmah nakon registracije. Na žalost, to nije tako upravo stoga što se ljudima ne da čitati (lijeni su).Staromodan je napisao/la:Jos prije sam htio nesto reci, ali mislio sam da budem mogao vise sudjelovati, pa da tada to predlozim. Bilo bi dobro da podforum "Linux pocetnici" stavite u dio "Dobrodošli na linuxzasve.com forum" ili da bude prvi podforum u dijelu "Forum". Sjecam se kada sam prvi put dosao da me zbunilo sto se nalazi nize. Mislim da bi se pocetnici tako lakse snalazili.
Podforum "Linux i početnici" predstavlja "aktivni" dio foruma. Malo prolistaj brojne teme koje se tamo nalaze - što je Linux/DE, dileme oko odabira/promjene distre/DE-a, particioniranje diska, dual boot, korištenje OS-a, win vs linux... Jedino što to sve povezuje jesu osnovni problemi i nesnalaženje u novom OS-u. Dobar dio tih tema se ne bi trebao duplirati, ponavljati ili oživljavati kad bi novi korisnici češće pregledavali Megapopis riješenih tema ili naš Wiki. Ponovno se vraćamo na "ne da mi se sve to čitati", "toga ima previše", "ne snalazim se" i " ne da mi se guglati". Dakle, lijenost.
Upravo to i radimo svih ovih godina. Meni osobno je fascinantno kako stari iskusni i napredni korisnici, kojih su neki i osnivači ili su ovdje od najranijih početaka, novim korisnicima po N-ti put objašnjavaju što je Linux, distra, dual boot ili kako (korak-po-korak, sic!) particionirati disk. Ta i slična pitanja su nebrojeno puta prežvakana na forumu, pa se opet trudimo oko novih (pa čak i lijenih) korisnika. Zbog toga i jesmo na glasu kao izraženo user-friendly skupina.Staromodan je napisao/la:Mozda bi trebalo svakom dobronamjernom pocetniku odgovoriti na pitanje iako odgovor vec postoji, jer vecina ih neiskusnih dodje u frci, a tada se bas i nema zivaca za citanje svih takvih tema ili se teze donese dobra odluka sto napraviti. Mozda poneki od njih nakon toga odluci nastaviti.
Savjet: pokušaj neko najelementarnije pitanje postaviti na kakvom većem i poznatijem forumu (ne potičem nikoga na trolanje), pa čekaj što će se dogoditi. U najboljem slučaju nitko neće obraćati pažnju (odgovarati). U malo lošijem slučaju dobiješ ban na 24-48 sati zbog nečitanja pravila. U najlošijem slučaju dobiješ trajni ban zbog trolanja.
Slažem se. U administraciji je vječna rasprava kako razlikovati noobove od trolova, pomoći, ignorirati ili banirati ako se ogluše na savjete. To je sklizak teren, svima nastojimo pomoći, a mnogi to nažalost iskorištavaju. Trudimo se uvesti i malo čvršću rukuStaromodan je napisao/la:Isto kao sto bi trebalo potpuno ne obracati paznju na trolove, a ne se zaigrati u raspravama.
PS: ako se razvije rasprava, ove postove premještam u Glas naroda.
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.