lol, to kažeš kao da sam neki noob i da ne znam da je tako4ndY je napisao/la:Abz, to je nedostatak LTS izdanja jer ako hoćeš stabilno, onda nema najnovijih verzija i značajki koje ih prate.
PDF editor ??
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: PDF editor ??
I ofce i nofce?Abzeenth je napisao/la:A ja bih i ovce i novce; to je moj najveći problem.
Pa onda skidaj openSUSE!
Idealna kombinacija stabilnosti i novih paketa...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Ma znam da znaš, samo podsjećam da je nemoguće imati "ofce" i "nofce" jer je stabilnost antipod novome, što god Stefan o tome mislioAbzeenth je napisao/la: lol, to kažeš kao da sam neki noob i da ne znam da je takoA ja bih i ovce i novce; to je moj najveći problem.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
4ndY je napisao/la:Ma znam da znaš, samo podsjećam da je nemoguće imati "ofce" i "nofce" jer je stabilnost antipod novome, što god Stefan o tome mislio
Naravno, ali znaš i sam da puno distribucija ima jednako nove pakete a nisu jednako stabilne...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Slažem se jasno, ali to je sve "tu negdje" dok usporediš sa žestoko stabilnim distrama (CentOS, Debian stable itd.)stefan je napisao/la:
Naravno, ali znaš i sam da puno distribucija ima jednako nove pakete a nisu jednako stabilne...
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
gscan2pdf je napravio ono što mi je trebalo. Puno hvala 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ja to rješavam pomoću 'pdftk':max360se je napisao/la:Moram rotirati jednu stranicu usred PDF-a
Kod: Označi sve
To rotate page 1 by 90 degrees clockwise:
pdftk in.pdf cat 1E output out.pdf
To rotate all pages clockwise:
pdftk in.pdf cat 1-endE output out.pdf
The page rotation setting can cause pdftk to rotate pages and documents. Each option sets the page rotation as follows (in degrees): N: 0, E: 90, S: 180, W: 270, L: -90, R: +90, D: +180. L, R, and D make relative adjustments to a page’s rotation.Re: PDF editor ??
Hvala, probati cu 
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Stara tema, ali izvrsna vijest!!
Konačno sam pronašao izvanredan GUI PDF editor malo po uzoru na meni dragi Foxitov PDF Editor.
Za Linuxaše je potpuno besplatan, a za komercijalu košta 50$
https://code-industry.net/free-pdf-editor/
Radi pod Qt4, no ima i verzija za Qt5
Konačno sam pronašao izvanredan GUI PDF editor malo po uzoru na meni dragi Foxitov PDF Editor.
Za Linuxaše je potpuno besplatan, a za komercijalu košta 50$
https://code-industry.net/free-pdf-editor/
Radi pod Qt4, no ima i verzija za Qt5