Ipak...bez obzira na savršeni rad, jedan sam od onih koji vole istraživati, isprobavati razne distre.
Nažalost, ograničen sam na LXDE ili XFCE.
I zato...
Zanima me koja Vam je LXDE distribucija najbolja?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Arch + LXDE = zauzeto oko 78 MB RAM-a pri full učitanom DE-u.Zooka je napisao/la:Koristim Lubuntu 14.04.1 i oduševljen sam![]()
Ipak...bez obzira na savršeni rad, jedan sam od onih koji vole istraživati, isprobavati razne distre.![]()
Nažalost, ograničen sam na LXDE ili XFCE.
I zato...
Zanima me koja Vam je LXDE distribucija najbolja?
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Nema veće religije od istine!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Nema veće religije od istine!
Pozdravljam ovaj nacin razmisljanja i volju za ucenjem! Svaka cast! Uz Cooleechovu skriptu stvarno nije problem instalirat, ali ces trebat malo pomoci oko daljnjeg odrzavanja i eventualnih konfiguracija i problema! Kako god bilo, bravo za tebe!Zooka je napisao/la:Zamolit ću te da mi pomogneš jednom instalirati tu kombinacijujer čujem da je full komplicirano za početnika