Da budem iskrena, neznam odgovor na ovoJH-IM je napisao/la:Sada ga više ne prikazuje. Hoće li problem sa avatarima biti sređen ili da uploadamo ponovno?nicky je napisao/la:Ja ne vidim tvoj avatar niti ičiji tko je uploadao svoj avatar. Očisti cache pa pogledaj onda.
www.linuxzasve.com jako sporo učitavanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Re: www.linuxzasve.com jako sporo učitavanje
Jednostavnije onda i tebi i nama da svi uploadamo ponovnonicky je napisao/la:Da budem iskrena, neznam odgovor na ovoTi avatari su tako nešto spetljano u phpbb-u da mi je jako teško skužit gdje je greška.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
JH-IM je napisao/la:Jednostavnije onda i tebi i nama da svi uploadamo ponovnonicky je napisao/la:Da budem iskrena, neznam odgovor na ovoTi avatari su tako nešto spetljano u phpbb-u da mi je jako teško skužit gdje je greška.
Probao sam dodati avatar ali ga ne prikazuje u previewu.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Postoji još tehničkih problema. Majstori još rade

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Ja nečije vidim, nečije ne..
možda prema zaslugama 
-
Max Bunker
Avatari nisu u funkciji, neki se vide a neki ne, a neda mi ni novi uploadati....
- vision
- Spol: ♂
i opet ti se ne bi prikazao, a evo odgovora:Max Bunker je napisao/la:Avatari nisu u funkciji, neki se vide a neki ne, a neda mi ni novi uploadati....
Odaberi iz galerije koji ti odgovara i biće oknicky je napisao/la:Postoji problem avatara koje su korisnici uploadali. Svima onima koji su avatar odabrali iz galerije se ispravno prikazuje avatar. Postoji neki problem sa timestampovima među avatarima.
Jel vi vidite moj avatar (ja ga vidim)