nije bugovit, imas neki neoficijalni patch koji rjesava sve probleme.. i da igra je odlicna iako je nisam nikada zavrsioPunkBastard je napisao/la: Grafika nije toliki problem, počeo sam igrati Vampire: The Masquerade - Bloodlines koja je dosta bugovita i grafika nije baš najbolja ali gameplay je super.
Igre na ne-Linux platformama
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Koju igru igrate i preporuke za dobre igraće naslove
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Na ebay-u košta 22 funte, cca 240 kn. Nije to tak strašno skupo.Suko je napisao/la:Inače, pomalo skupljam lovu za The Last of Us. Slinim nad tom igrom već jedno pola godine.
Skupa je ko vrag i nikako skucati tu lovu, ali se definitivno isplati. Pa ako me nestane s foruma na jedno mjesec dana, znate što se dogodilo.![]()
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Pa kod nas dodje oko 300. To je isto ako racunas shipping.
Ma uvijek kupin neku za 150-200 kuna na infomarku ili u ducanu. Pa kazem sljedeci mjesec cu ju uzeti.
Al mogao bi se sada na placi pocastiti.
Zao mi je sto sam potrosio 200 kuna na glupi Bioshock Infinite! A mogao sam dodati jos malo novaca i uzeti The Last of Us.
Ili za 150 kuna kupiti Far Cry 2. Sigurno bi se bolje zabavio.
Ma uvijek kupin neku za 150-200 kuna na infomarku ili u ducanu. Pa kazem sljedeci mjesec cu ju uzeti.
Al mogao bi se sada na placi pocastiti.
Zao mi je sto sam potrosio 200 kuna na glupi Bioshock Infinite! A mogao sam dodati jos malo novaca i uzeti The Last of Us.
Ili za 150 kuna kupiti Far Cry 2. Sigurno bi se bolje zabavio.
- PunkBastard
Nađe se dosta propusta, ali mislim da sam negdje čitao da igra nikada zapravo nije dovršena pa su ti patchevi napravljeni od strane fanova i dosta toga je sređeno, gameplay je inače stvarno super.zole052 je napisao/la:nije bugovit, imas neki neoficijalni patch koji rjesava sve probleme.. i da igra je odlicna iako je nisam nikada zavrsioPunkBastard je napisao/la: Grafika nije toliki problem, počeo sam igrati Vampire: The Masquerade - Bloodlines koja je dosta bugovita i grafika nije baš najbolja ali gameplay je super.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
dovrsena je ali je kraj malo ubrzan i manje kompleksan sa vise borbe nego ostatak igre di mozes skoro svaku borbu izbjeci kroz razgovor... je fanovi su napravili unofficial patch i bome jos ga razvijaju koliko tolikoPunkBastard je napisao/la: Nađe se dosta propusta, ali mislim da sam negdje čitao da igra nikada zapravo nije dovršena pa su ti patchevi napravljeni od strane fanova i dosta toga je sređeno, gameplay je inače stvarno super.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Suko
- Site Admin
Evo jucer zavrsio Prince of Persia the Forgotten Sands.
Stara igra, al zabavna. Naso ju prosli mjesec jeftino i mogu reci da sam se bas gustao. Budem ju jos koji put izvrtio.
Stara igra, al zabavna. Naso ju prosli mjesec jeftino i mogu reci da sam se bas gustao. Budem ju jos koji put izvrtio.
- Suko
- Site Admin
Igrao sam ranije i "onaj omrazeni" Prince of Persia iz 2008. Onaj u kojem ne mozes umrijeti. S princezom.
Malo je za reci da mi je igra bila zakon i da jos uvijek Eliku volim najvise od svih!
Sad cu gledati nabaviti i trilogiju. Kazu da Sands of time ima fantasticnu pricu.
Budem gledao neku akciju vani pa za par dolara kupim. Ovdje u Hrvatskoj nemos naci nista starije od godinu dana da se na glavu okrenes!
Malo je za reci da mi je igra bila zakon i da jos uvijek Eliku volim najvise od svih!
Sad cu gledati nabaviti i trilogiju. Kazu da Sands of time ima fantasticnu pricu.
Budem gledao neku akciju vani pa za par dolara kupim. Ovdje u Hrvatskoj nemos naci nista starije od godinu dana da se na glavu okrenes!
- Suko
- Site Admin
I baš ti je bio dobar komentar Abz. 
- audiosl4ve
Halfway i prvi Torchlight. Malo strategije i originalne tabacine 
Svakome preporučam malo klasika kao Tomb Raider 2 !