sve nastavke
ako ko oće kupit, dogovorit ćemo se
Moderator/ica: Moderatori/ce
mos misliti kako ce te verzije sa cd-a raditi na windowsima 7/8, aj mozda preko winea, mozda... u svakom slucaju imaju puno bugova te igre, ako ces originalne a ne enhanced edition bolje kupiti preko gog.com koje su puno ispatchirane i rade na novim windowsimashicy je napisao/la:imam originale baldura i icewind dalea
sve nastavke
ako ko oće kupit, dogovorit ćemo se
Apsolutno, pogotovo Baldur's Gate 1/2/Throne of Bhaal. Najbolji RPG ikada.Abzeenth je napisao/la:Preporučam klasike za one koji još nisu igrali - Baldur's Gate, Icewind Dale, Planescape: Torment, Fallout serijal, i meni najdraži - Elder ScrollsiTo su relativno "stare" igre (izuzev novog Fallouta i Skyrima) pa ih možete igrati čak i ako nemate neko ultranabrijano računalo, mislim da rade i preko Winea a mogu se jeftino nabaviti na GOG-u, recimo.
Dragon Age 2 je žešće smeće u usporedbi sa Dragon Age Originsom, DAO sa DLCovima definitivno jedna od najboljih RPG igara, ali DA2 je očajan, 90% radnje je u jednom gradu praktički, konzolaška borba gdje likovi doslovno skaču po ekranu, nikakvi party memberi i razgovori, odluke tokom igre ne znače ništa, katastrofa od igre u usporedbi sa prvim dijelom, 3 ćemo vidjeti kakva će biti jer Bioware se ima za puno toga iskupiti nakon Dragon Agea 2 i Mass Effecta 3 i katastrofalno odrađenog završetka u njemu. DA3 će pokazati jesu li išta naučili iz tih kritika ili planiraju propastiČini mi se da uskoro izlazi novi Dragon Age, pa taman imate vremena odigrati prethodne dijeloveTo je jedna od cca 20 igara koje sam započela ali nikad završila
jer se uvijek dogodi nešto - ili faks, ili posao, ili oboje, ili se računalo pokvari
Mene Assassin's Creed nije nešto privukao ali bi preporučio Witchera 1, 2 je prekratka i ima premalo sadržaja, izlazi i 3 ove godine.Assassin's Creed mi je isto odličan, to sam zadnje igrala. Prva dva čak solidno rade i na stari(ji)m računalima, a na novima izgledaju super kad se grafičke postavke navrnu na max
Ja sam koristio CD verziju i na 7 i 8.1, rade bez problema. Zadnji službeni patch za TOB, level uncapper, i patch za rezoluciju i nikakav Enhanced Edition ti ne treba, BG2 ima patch koji ga scalea na bilo koju rezoluciju već godinama. Enhanced Edition ne donosi praktički ništa novo u odnosu na originalnu igru ali je jednostavniji za nove korisnike koji ne znaju što im sve treba za originalnu igru da bi se igralo ugodno.zole052 je napisao/la: mos misliti kako ce te verzije sa cd-a raditi na windowsima 7/8, aj mozda preko winea, mozda... u svakom slucaju imaju puno bugova te igre, ako ces originalne a ne enhanced edition bolje kupiti preko gog.com koje su puno ispatchirane i rade na novim windowsima
a ti shicy te cd-e cuvaj za osobnu retro kolekciju
ako ces dodavati modove i patcheve na original onda ima novog samo 3 nova npc-a sa njihovim questovima i pricama odnosno 4 nova npc-a na baldur's gate 2 i jos pokoja sitnica koja olaksava gameplayJH-IM je napisao/la:Enhanced Edition ne donosi praktički ništa novo u odnosu na originalnu igru ali je jednostavniji za nove korisnike koji ne znaju što im sve treba za originalnu igru da bi se igralo ugodno.
Novi NPCi i questovi isto postoje već dugo za BG2, isto preko modova dodušezole052 je napisao/la: ako ces dodavati modove i patcheve na original onda ima novog samo 3 nova npc-a sa njihovim questovima i pricama odnosno 4 nova npc-a na baldur's gate 2 i jos pokoja sitnica koja olaksava gameplay
Enhanced Edition sam malo probao, ali nisam primijetio neka poboljšanja u grafici, vjerovatno nisam dovoljno odigrao, kada sam prvi put vidio da će biti Enhanced Editioni Baldur's Gate serijala ja sam se nadao 3d verziji. Ukoliko nisu dirali pravila onda je za nove igrače Enhanced Edition bolji, ali drugima bi preporučio original jer ima više dostupnih modova koji poboljšavaju igru a ne narušavaju ništa, na primjer više party bantera, razni grafički tweakovi koji uklanjaju neke iritirajuće efekte na nekim itemima i mnogi drugi.ali na enhanced edition se ne trebas zezati sa modovima nikakvim i patchevima, i kao veliki plus imas multiplayer koji skroz fino radi.. e da grafika isto ipak pinku bolje izgleda na enhanced edition (i mozes zumirati)
ja u svakom slucaju glasam za enhanced edition a ostali neka sami odluce