mixx player

Audio, video, codeci...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
dragolas

mixx player

Post Postao/la dragolas »

Pozdrav svima
Linux Bodhi je instaliran na PC,instalirao sam mixx player i nemam zvuka,zna li neko u čemu je kvaka. inače youtube,mini tube,clementine i sve ostalo ispravno radi,ili vlc, samo na mixx playeru,mix dj,kako već hoćete nemam zvuka,ako ko zna i može pomoći,hvala
dragolas

Re: mixx player

ipak sam uspio,hvala svima
Cooleech
Moderator
Spol: M

Post Postao/la Cooleech »

Ne, ne.. hvala tebi što si to podjelio s nama. :ne_ne
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
dragolas

na opcijama,soun hardver,trebalo je samo zamjeniti izlazni zvuk,ili put zvuka,kako već,opcija master,umjesto hd,umjesto hd generic,stavio sam
hda ati sb,to znači valjda da je trebao prepoznati moju zvučnu karticu
dragolas

znači samo u postavkama treba postaviti izlaz koji ima računalo,ništa posebno,nisam se igrao pa sam mislio da je nešto važnije.
dragolas

A što se tiče Bodhi linuxa meni je od svih najdraži,lagan,jednostavan,da se urediti lijepo i jednostavno i sve je stabilno za sad,ništa se ne ruši i ne prekida ,bar za ovih deset dana,to mi je već jedno deseti linux i mislim da je to ono što tražim i ne mjenjam,doduše,neke nisam ni znao instalirati. svaki je početak težak,ali nemam kraj sebe učitelja pa sam eto sam koliko sam mogao ušao u svjet linuxa i za sad bodhi mi zakon.
Odgovori