Xubuntu 14.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Xubuntu 14.04
Kada ce LTS , u 7om mj.? Neko pominje 4mj. I hoce li se ta beta moci upgrade-ati preko software managera ili se mora nafurat na CD ?becho2150 je napisao/la:http://xubuntu.org/news/xubuntu-14-04-final-beta/
Sent from my iPad using Tapatalk
-
croatianchemist
- Spol: M
17.4. bi trebo final izaci.
Moses sada vec instalirati dailly image ili betu pa ga updatas redovito. tako ja imam na jednom lapotpu 14.04 vec par tjedana. radi jako stabilno, bez problema.
Moses sada vec instalirati dailly image ili betu pa ga updatas redovito. tako ja imam na jednom lapotpu 14.04 vec par tjedana. radi jako stabilno, bez problema.
Xubuntu 14.04
Kad provjeravam kaze da sve UP DATE, a ne nudi mi novu verziju iako je kvacica na opciji da me obavjesti za svaku novu bilo beta bilo ltscroatianchemist je napisao/la:17.4. bi trebo final izaci.
Napiši u konzoli:AstorH je napisao/la:
Kad provjeravam kaze da sve UP DATE, a ne nudi mi novu verziju iako je kvacica na opciji da me obavjesti za svaku novu bilo beta bilo lts
do-release-upgrade -d (jer je još development verzija otuda taj -d)
Trebalo bi raditi.
Jesam hvala, i sve je ok osim sto vise ne mogu pokrenuti Radiotray, kliknem ne pokrece se niti se ista desava, ne pokaze ga ni na panelu npr odakle odaberem radio stream.Deinstalirao pa opet install., nista isto.A skype se logira sve ok i isto tako ne postavi notify ikonicu ono kad je skype ON pa stoji u kutu.A to je sve radilo prije.
Velika je vjerojatnost da će se sve to popraviti i proraditi kad ti dođu novi updatei.To ti je problem sa beta izdanjima.Svaki update može skršiti nešto.
Nema veće religije od istine!
Radiotray još uvijek ne radi na Ubuntu 14.04. UBUNTU Apps directory.
Vjerojatno će se sve srediti kad izađe finalna verzija u travnju.
Pozz
Vjerojatno će se sve srediti kad izađe finalna verzija u travnju.
Pozz
Ok i što sad?
Prije nego sam napisao gornji post sam instalirao radiotray iz Ubuntu C.S. Bio je prikazan u Izborniku-multimedija, ali nije radio.
Sada sam htio ugasiti komp i vidim da se ikona od radiotray-a pojavila na panelu i sve radi.Ne znam u čemu je stvar ali u glavnom sada radi kod mene na 14.04.
Prije pola sata toga nije bilo sasvim sigurno, ne kužim.
Pozz.
Sada sam htio ugasiti komp i vidim da se ikona od radiotray-a pojavila na panelu i sve radi.Ne znam u čemu je stvar ali u glavnom sada radi kod mene na 14.04.
Prije pola sata toga nije bilo sasvim sigurno, ne kužim.
Pozz.
Ok i što sad?
Ja sad kad sam krenuo spavati udjem u task manager i vidim 7 procesa radiotraya, to sve sto sam pokusao da ga pokrenem u intervalima, ali nema kontrolne ikone na panelu, znaci pokrenut je, ali je problem sa prikazom i kontrolom traya preko panel ikone jer se ne prikazuje, ali bice to rjeseno u dogledno vrijeme vjerujem.
Pozz.za sve u temi.
Pozz.za sve u temi.