čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
linux nije operacijski sustav, samo jedna od mogućih jezgri os-a
onako usput.. gdje bi mogao u zg kupiti plišanog tuxa? 
ne znamo! ako saznaš, javi!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Wow! To me baš zanima!
Koliko para?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
1000 kn. Al ima X5 za 500.
Kak su uspjeli registrirati proizvod pod imenom Minix?
Pošto po Americi ovih dana haraju razni trolovi (candy i te gluposti)...
EDIT: http://itch.io/jam/candyjam
Those who stand for nothing fall for anything.
- Suko
- Site Admin
Vidiš, to je dobro pitanje. Sad kad ih se dohvate patent trolovi!mist je napisao/la:Kak su uspjeli registrirati proizvod pod imenom Minix?
Inače se radi o jako popularnom Android PC-u. Jako ga preporučuju u recenzijama. Meni će uglavnom služiti kao HTPC, a ako se pokaže dobar uz zračni miš može poslužiti i kao mala igraća konzola. Malo ću probati i par dana korištenja umjesto kućnog PC-a. Tipkovnicu i miša već imam. Da vidim koliko je Android zrel za zamjenu kućnog računala.
Idem se logirati na facebook, i to čudo mi kaže da sumnjaju da sam ljudsko biće, stvarna osoba ili bar postojeća osoba. Onda me pitaju da identificiram slike prijatelja, captcha itd kako bi provjerili što sam. Ukratko, ili sam vrlo napredna AI, reptil ili nešto treće. Inače se zajbavam da nisam homo sapiens, ali ovo je prvi put a je netko išao to ozbiljno i provjerit... i da, savjetovali su me da od sada na dalje naučim kako pravilno koristiti facebook.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
Znao sam ja!
Sad je puno toga jasnije!
Samo nisi na kraju priznao sto su ti na Fejsu rekli. Jel si AI ili reptil? Ili nesto trece?
Sad je puno toga jasnije!
Samo nisi na kraju priznao sto su ti na Fejsu rekli. Jel si AI ili reptil? Ili nesto trece?