Instalacija Archa
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Instalacija Archa
@zole, ma koje nepotrebne korake? Naucio sam u dva dana sa Archem vise nego u dvije godine sa Ubuntuom i njegovim live CD-om.
Btw, odmah sam uz duzno postovanje odbacio Cooleechevu skriptu, upravo zbog lakoce kojom ona to obavlja umjesto mene. Djeca u vrticu to rade isto kao sto instaliraju Ubuntu. Veliki decki sami instaliraju Arch.
P.S. I mene bi zanimalo sto sve ide postinstall.
Btw, odmah sam uz duzno postovanje odbacio Cooleechevu skriptu, upravo zbog lakoce kojom ona to obavlja umjesto mene. Djeca u vrticu to rade isto kao sto instaliraju Ubuntu. Veliki decki sami instaliraju Arch.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
nepotrebne u smislu da me to ne zanima, ja kompjuter koristim vise nego sto prckam po njemuVl@do je napisao/la:@zole, ma koje nepotrebne korake? Naucio sam u dva dana sa Archem vise nego u dvije godine sa Ubuntuom i njegovim live CD-om.
u svakom slucaju da stavim arch nesto bi naucio ali u tolikoj mjeri da ne bi bio sposoban sutra ponoviti to bez uputa...
kao da idem slagati automobil umjesto da ga kupim gotovog... ake me to zanima kako koji dio radi i sklapa se sklopiti cu ga, ako mi auto sluzi da doci od tocke a do tocke b onda cu kupiti slozen
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
bas razmisljam kako mi je zadnje vrijeme veci problem sto provodimu puno vise vremena u windowsima nego u linuxu... mozda bi stvarno trebao instalirati arch, malo izazova bi sigurno pomoglo u vezi tog problema... hm 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
Archeri ne primaju izdajice.zole052 je napisao/la:bas razmisljam kako mi je zadnje vrijeme veci problem sto provodimu puno vise vremena u windowsima nego u linuxu... mozda bi stvarno trebao instalirati arch, malo izazova bi sigurno pomoglo u vezi tog problema... hm
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Eto vidiš zole, progledao si upravo. l nemoj slusati onog provokatora, primit ćemo te kao sto si i ti nas primio u Ubuntu klan.
Moj pogled na sve to.
hahahaVl@do je napisao/la:Eto vidiš zole, progledao si upravo.
ma ne brini necu... da imam dva kompjutera vjerojatno i bi ali da moram svaku put resetirati komp za izguglati kada negdje zapnem pa zapisivati na papir pa opet resetirati da isprobam to mos misliti
Re: AW: Instalacija Archa
isto i kao da ga nemamSlamd64 je napisao/la:Imas links
Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk
ne znam sta je poenta price da ako se neki os tesko instalira da je dobar a kao sto gore navodite ubuntu je los jer se lako instalira i moze ga instalirati malo dijete,stvarno jaki argumenti pri procjeni funkcionalnosti i upotrebljivosti nekog os
-
Slamd64
Jest, samo sto ovdje od tebe zavisi kako ce raditi. Pogotovo kod Gentoo.