Humor, šaljive slike/video...

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Re: Humor, šaljive slike/video...

Post Postao/la iv@n »

To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Uletio ubojica mužu i ženi u kuću s pištoljem i kaže sve ću vas poubijati!
Pita ženu: kako se zoveš? Kaže ona Ana.
Ajd dobro, tebe ću poštedit, mama mi se zvala Ana pa ono...
Pita muža kako se ti zoveš?
- Marko, al inače me zovu Ana.

rofl
zole052

Post Postao/la zole052 »

Tri žene stalno zajedno piju kavu u firmi i časkaju u vrijeme pauze.
- Zamislite, - reče jedna od njih, - pipnem ja jutros jaja mome Peri,
a ona hladna kao led.
Sutradan druga kaže:
- Provjerila sam: i mome Ivanu su isto ledena jaja. Baš je to čudno!
Slijedećeg dana nema one treće žene. Ona se pojavi tek posle 5-6 dana
sa vidljivim modricama i šljivama.
- Pa gdje si ti ? - pitaju je.
-.... i ja pipnuh jaja mome Milanu, a ona vrela!
Pitam ga ja: A, kako to da su tebi jaja vrela, a Peri i Ivanu su jaja hladna...!?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

2c7cbb57c7463d137a9dcd5b18b1ea77.jpg
(50.08 KiB) Preuzeto 1478 puta.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

slika
devil

Post Postao/la devil »

slika
slika
slika
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Sa BUG.hr foruma post:
ne mozes vjerovat... nesto mi net nije radio kako treba nakon jednodnevnog prekida veze od strane provajdera zbog nekih radova i iduci dan nesto mi spor do bola. Aj kontam nesto do njih, nije mi ni palo na pamet skenirati od virusa i spywera, nisam imao zadnjih par god problema s tim, a i imao sam solidnu zastitu (nod+superspyware). Zovnem ti ja tako da mi dodju vidjeti do cega je i oni kao provjere i kazu da nije do njih i malo pogledam da nije do masine nesto. I... tad mi pade na pamet... skeniram nodom nista, podjem pokrenuti spywer kad tamo browsa, kao nema ga... kad mi prekinu nod i restarta se komp. Ja upali snimim doktora, skeniram, obrisem sve, kad sve zastopa... ja na restart, ono ne moze se dignuti xp. Inace imam dual boot, pa krenem na vistu, instaliram tamo oba spomenuta programa i taman da podjem skenirati ovu particiju gdje je xp kad odjednom stade sve... tako 5 min kad poce nod javljati TROJANE, milion ih, samo iskacu oni prozorcici od noda dok nije popustio... sve ponovo zaledi kad odjednom "ending winexplorer", ja cancel, ono opet, ja opet, ono opet... i tako desetak puta, kad samo opet iz cista mira restart i nema vise ni na xp, ni vistu... safe mode nece, vrti mi ono kao da ce dignuti i onda zaledi prije nego starta win...

imao nekad prije svakakvih problema sa virusima, radio sam u servisu, cistio masine od svakakvog smeca, al ovi me TROJANI pometose, zajedno sa ovim svim "sigurnosnim" programima...
ajde nekako cu to rjesit, ici ce na skidanje bitnih podataka i format, al sta staviti iduce od antivirusa i antispywera... stvarno ne znam!?
ruga_se ruga_se rofl
DoDo

Post Postao/la DoDo »

iv@n je napisao/la:Sa BUG.hr foruma post:
ne mozes vjerovat... nesto mi net nije radio kako treba nakon jednodnevnog prekida veze od strane provajdera zbog nekih radova i iduci dan nesto mi spor do bola. Aj kontam nesto do njih, nije mi ni palo na pamet skenirati od virusa i spywera, nisam imao zadnjih par god problema s tim, a i imao sam solidnu zastitu (nod+superspyware). Zovnem ti ja tako da mi dodju vidjeti do cega je i oni kao provjere i kazu da nije do njih i malo pogledam da nije do masine nesto. I... tad mi pade na pamet... skeniram nodom nista, podjem pokrenuti spywer kad tamo browsa, kao nema ga... kad mi prekinu nod i restarta se komp. Ja upali snimim doktora, skeniram, obrisem sve, kad sve zastopa... ja na restart, ono ne moze se dignuti xp. Inace imam dual boot, pa krenem na vistu, instaliram tamo oba spomenuta programa i taman da podjem skenirati ovu particiju gdje je xp kad odjednom stade sve... tako 5 min kad poce nod javljati TROJANE, milion ih, samo iskacu oni prozorcici od noda dok nije popustio... sve ponovo zaledi kad odjednom "ending winexplorer", ja cancel, ono opet, ja opet, ono opet... i tako desetak puta, kad samo opet iz cista mira restart i nema vise ni na xp, ni vistu... safe mode nece, vrti mi ono kao da ce dignuti i onda zaledi prije nego starta win...

imao nekad prije svakakvih problema sa virusima, radio sam u servisu, cistio masine od svakakvog smeca, al ovi me TROJANI pometose, zajedno sa ovim svim "sigurnosnim" programima...
ajde nekako cu to rjesit, ici ce na skidanje bitnih podataka i format, al sta staviti iduce od antivirusa i antispywera... stvarno ne znam!?
ruga_se ruga_se rofl
Ajme koji luzer. ruga_se ruga_se ruga_se
:mrgreen: Smile! It makes people wonder what you're thinking about... :mrgreen:
I am NaN, I am a free man!
Započnite svoje Linux iskustvo na http://wiki.open.hr
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

ruga_se ruga_se ruga_se ruga_se ruga_se
rofl rofl rofl rofl rofl rofl