[Slackware] Fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
- Heisenberg
Re: [Slackware] Fan club
Instalirao Slackware 14 konacno, sad idem u istrazivanje.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
i neka si 
kako si ga instalirao? koji de/wm? obavezno pogledaj slackbuilds.org, alien bob-ov repozitorij sa gotovim paketima i slackware srbija forum.
kako si ga instalirao? koji de/wm? obavezno pogledaj slackbuilds.org, alien bob-ov repozitorij sa gotovim paketima i slackware srbija forum.
- Heisenberg
Stavio sam KDE, sad pokusavam stavit mozillu ili chrome.
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
ako si instalira sa dvd-a, imaš instaliranu mozillu. u najgorem slučaju, na dvd-u imaš gotov paket čini mi se i samo ga instaliraš sa
Kod: Označi sve
# installpkg paket- Heisenberg
Za to znam, ali sam htio stavit najnoviju verziju mozille (u medjuvremenu sam vec stavio chrome).
čemu najnovija verzija? imaš
i koji ti donose najnovije verzije programa. kod mozille je specifično to što su namjerno uzeli verziju 17.nešto jer su ove novije imale neke sigurnosne propuste, čini mi se...
Kod: Označi sve
# slackpkg updateKod: Označi sve
#slackpkg upgrade-all- +Tenja
- Spol: M
Pretpostavljam da je verzija 17 ciljano odabrana s obzirom na to da je ista ESR (Extended Support Release) kako bi i dalje imali sigurnosne nadogradnje a da ne moraju koristiti "rapid release cycle" koji se sve više nameće. Iduća verzija je 24 prema planu 
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/o ... tions/faq/
https://www.mozilla.org/en-US/firefox/o ... tions/faq/
- Heisenberg
Zasada sam vrlo zadovoljan. Cpu je na 25% naspram 85% na Archu. Veselim se daljnjim avanturama.
erupcija oduševljenja nastane kad kreneš kompajlirati neki paket pa onda hvatanje dependencyja 
-
Slamd64
naravno, ako hoces da sebi olaksas zivot instaliras sbopkg i na SlackBuilds stranici vidis koje dependencije trebaju i sortiras ih redom.