malo sam se raspitao, proguglao i narucio... nemojte sada davati lose komentare na bicikluzole052 je napisao/la:meni palo oko na
http://www.bicikla.com/index.php?option ... &Itemid=63
jel ima tko kakav komentar o ovom modelu, vecinom bi bio za gradsku voznju sa dosta uzbrdica, kakva je kvaliteta komponenti?
Bicikli
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Bicikli
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Taj Agressor ti je ista šema ka moja Nakamura, a skuplji je. Odi u Intersporta i vazmi F10. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
a cuj, sve je to "ista sema"... ovaj f10 ima one grozne mjenjace na ruckama volana koji se vrte sto ih mrzim a necemo imati iste bicikleCooleech je napisao/la:Taj Agressor ti je ista šema ka moja Nakamura, a skuplji je. Odi u Intersporta i vazmi F10.
sada gledam lanac pa se dvoumim...
http://www.bicikla.com/index.php?page=s ... &Itemid=63
ili
http://www.bicikla.com/index.php?page=s ... &Itemid=63
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
Uzeo sam Nakamuru upravo radi tih ručica mjenjača na volanu!
Meni je to zakon! 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
sto ljudi sto cudiCooleech je napisao/la:Uzeo sam Nakamuru upravo radi tih ručica mjenjača na volanu!Meni je to zakon!
meni je najveci problem sa njima bio kada ides negdje uzbrdo pa onda vuces volan pod naporom pa greskom promjenis brzinu i onda pod napravi krc
kada mi dodje bicikla krajem tjedna dogovorimo se jedan dan za se popeti na marjan... i shicy naravno
- Cooleech
- Moderator
To sa slučajnim mijenjanjem brzine je istina, ali zato držiš ruke malo više na krajevima i nema beda.
A za đir po marjanu sam uvik! 
je ali meni bi ruka svako toliko pobjeglaCooleech je napisao/la:To sa slučajnim mijenjanjem brzine je istina, ali zato držiš ruke malo više na krajevima i nema beda.A za đir po marjanu sam uvik!
aj super ,nisam se popeo biciklom na marjan sto godina, sa ponicom koju vozam zadnje dvije godine je to bilo neizvedivo samo sam kruzio okolo
shicy mora popravit bajk...a nema volje 
ja autom dođem do Marjana, otrčim do Bena, malo sklekovi i trbušnjaci i nazad...s tim da bi se već moga prebacit na rutu do Instituta...
ja autom dođem do Marjana, otrčim do Bena, malo sklekovi i trbušnjaci i nazad...s tim da bi se već moga prebacit na rutu do Instituta...
aj aj ne budi dalmatinacShicy je napisao/la:shicy mora popravit bajk...a nema volje![]()
je si reka xD