čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
ma ništa čoviče...
luakit - FB, lzs i lutherusov blog otvoreni
thunderbird isto otvoren
1220 mb ram-a pa se ti braco misli...
luakit - FB, lzs i lutherusov blog otvoreni
thunderbird isto otvoren
1220 mb ram-a pa se ti braco misli...
Ja i dalje obožavam te peseke i sve ih posvajam! Peseki su zakon!
EDIT:
OK, lažem. Sve su mi životinje zakon i želim doma zoološki vrt!
EDIT:
OK, lažem. Sve su mi životinje zakon i želim doma zoološki vrt!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Eto izvora problemuShicy je napisao/la:..lutherusov blog otvoren
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
nije, nije...odličan mu je blog 
Mislim da je do WebKit-a, u posljednje vrijeme uzima previse RAM-a. Cini me se da uopste ne dealocira memoriju, cesto moram restartovat brovser (dwb).
"Simplicity is prerequisite for reliability." Edsger W. Dijkstra
browseri i kded4 mi najviše cuclaju rama, ali browseri bezobrazno
To je istina i uopće mi nije jasno na što odlazi sva ta memorija...Shicy je napisao/la:browseri i kded4 mi najviše cuclaju rama, ali browseri bezobrazno
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Traktori na cestama, holding u banani. Ne vidim u čemu je problem. Od svake zarađene kune cijeli život plaćam sva davanja i poreze (30-ak godinica staža), i još sam živ. Čak što više, živahan. Da ne spominjem da nikada nisam dobio ni lipe nikakvog "poticaja" za svoj rad. I ne pada mi na pamet zatvarati granične prijelaze. Uostalom nemam ni traktor s kojim bih izašao na cestu, čak i kada bi htio.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Samo prestani održavati lifotve po zgradama di žive naši političari i počet češ dobivati poticaje da će se sve prašiti!
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: čavrljanje
Bas je ovaj dan bilo problema na prijelazu Zupanja-Orasje, ja bio. Glavna cesta je blokirana, pa se do prijelaza ide poljskim putevima kroz kukuruze.Vl@do je napisao/la:Traktori na cestama, holding u banani. Ne vidim u čemu je problem. Od svake zarađene kune cijeli život plaćam sva davanja i poreze (30-ak godinica staža), i još sam živ. Čak što više, živahan. Da ne spominjem da nikada nisam dobio ni lipe nikakvog "poticaja" za svoj rad. I ne pada mi na pamet zatvarati granične prijelaze. Uostalom nemam ni traktor s kojim bih izašao na cestu, čak i kada bi htio.
Svi su nakupovali ogromne traktore i mehanizaciju na kredit, a nemaju ni kune u dzepu, vec zive od poticaja. Pokrovca dovoljno dobro znam - cijeli zivot je bio neuredno spadalo koje je jedva prehranjivalo petoro djece, a sad dva ogromna traktora (ni jedan nije jeftiniji od barem 50.000 Eura) i hrpu masinerije, a vozi Kijinog dzipa i Opel Vectru. Sve je to zivot na debeli kredit i ogromno glasacko tijelo
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.