Awwwww.....Bertone je napisao/la:zloćo .. a baš sam maloprije našao prigodnog smajla za tebe .. e sad ti nedam
ElementaryOS Jupiter > Luna > Freya
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Elementary OS Jupiter ugašen, uskoro stiže Luna
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
moga bi izać on kad i upotrebljiv Hurd kernel. već vidim bombastičan naslov: "Izašao Elementary GNU/Hurd" 
Zadnja izmjena: shicy, dana/u 26 lip 2013, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
he,he.. Dobar!Bertone je napisao/la: ... evo
Svaki mjesec po jedan wallpaper ili tema za ikone
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Koji kernel koristi Luna? Da znam da li da skidam ili da se maknem 
Hvala,sviđa mi se elementaru,ali bih morao updejtovati kernel.
Zašto .. pa meni s novijim karnelima (od 3.8 nadalje) ne radi niti jedan USB stick za mobilni net, imam problema s naponima na USB konektorima recimo kod spajanja eksternog HDD-a na USB 3.0 i još par sitnica.
Ova beta2 radi na lapu od drugog dana kad je objavljena i nakon početnog podešavanja i dodavanja programa sve za pet .. ili da pitam, što to donose novi karneli? probao sam ih nekoliko i nekakve dobitke i nisam vidio
Ova beta2 radi na lapu od drugog dana kad je objavljena i nakon početnog podešavanja i dodavanja programa sve za pet .. ili da pitam, što to donose novi karneli? probao sam ih nekoliko i nekakve dobitke i nisam vidio
Ja moram zbog wifi kartice,ni jedan kernel ispod 3.8.0 je ne vidi. a nisam uspeo da nađem driver za Linux