TOP TEMA: Debian fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Debian fan club
brate, doša je ka Arch...svaki dan 7-8 updatea...
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Zar je to loše? Nemoj ti men' kontra Archa.. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Re: Odg: Debian fan club
Calisto, možeš promijeniti/prilagoditi repozitorije. Počni eksperimentirati, a tu je Romeo da te zaštiti od prevelikih problema, kad krenu učestale nadogradnje.calisto053 je napisao/la:Shicy je napisao/la:"imaš nove apdejtove. mogab, a, apdejtat, a?"
Ae... To i meni fali na LMDE, imam osjecaj ko da se ulijenio i da mu nis ne treba
Ipak, ja bih drukčije razmišljao: ako je jedna distra (LMDE, u ovom slučaju) toliko ispolirana i stabilna da postaje dosadna, zašto ne ući dublje u nju samu? Kad korisnik stekne dovoljno znanja i iskustva da bi sam mijenjao što želi, zašto ne bi, recimo, razvijao rad u terminalu, vidio kamo sve to vodi, što može sve mijenjati sam, a da ipak ne izgubi put povratka? Čini mi se da je rad u terminalu vrlo sličan u svim distrama, naredbe su bliske.
- holden
Ljudovi moji, stable + backports je keva. Prčkaš dva-tri sata u početku da podesiš izgled kako hoćeš, instaliraš gnome ekstenšne, a onda samo vozi. Iz dana u dan sam više oduševljen 
"Onaj koji je video kako vaskrsava mrtvac, s tim se privid neće poigrati" Danilo Kiš
prebacia se na testing, valjda će sad bit manje updatea 
- calisto053
- Moderator
@ rudar - super ideja, mogucnosti su stvarno neogranicene! Medjutim, LMDE mi je na novom (glavnom) laptopu upravo radi velike stabilnosti i redovnih nadogradnji. Zato imam stari (testni) laptop za eksperimente.
Debian mozes podesavat dok ne popi*is i tu naucis hrpu stvari. Najveci nedostatak Minta je stabilnost i dosada
Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Debian mozes podesavat dok ne popi*is i tu naucis hrpu stvari. Najveci nedostatak Minta je stabilnost i dosada
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
ma nije loše, ali mi je tlaka. neka bude testing...manje updatea, manje zajefrkancijeCooleech je napisao/la:Zar je to loše? Nemoj ti men' kontra Archa..
@calisto, instaliraj si debian unstable na testnu mašinu i guštaj u igranju
šta je najtragičnije, i on je ultrastabilan
- calisto053
- Moderator
LOL, predobro! Bas cu pokusat sve sto ste napisali. Stalno mislim na Debian + E17 
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Hvala, Calisto... no, ako je LMDE već toliko 'dosadan', kako bi bilo primijeniti Lutherusov poučak iz pristupa Gentoou: sve namjerno srušiti, pa onda krenuti s gradnjom od temelja? Osobno to ne bih preporučio, ali ima avanturističkih duhova, pa...calisto053 je napisao/la:@ rudar - super ideja, mogucnosti su stvarno neogranicene! Medjutim, LMDE mi je na novom (glavnom) laptopu upravo radi velike stabilnosti i redovnih nadogradnji. Zato imam stari (testni) laptop za eksperimente.
- calisto053
- Moderator
Debian mi je uvijek u osnovi, ali slijedeci na popisu (samo tko zna kad) mi je Slackware