čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Sin je igrao "Malu učilicu" (koja radi samo na win
, koji uz to mora biti i 32 bitni
) i ostao upaljen lap ..
-
Slamd64
Stigao novi laptop. Jedina mana je sto ima predinstaliran W8
Inace K55N-DS81 koga interesuje
Baš me sjetilo...frend mi kuka već duže vremena kako mu se laptop vuče ko prebijena kobila i oće krepat, ali daj bože da poživi dok on ne diplomira.. Ja mu suptilno ubacujem u razgovore da postaji tamo taj linux i da 1Gb RAMa i nije baš tako malo ako se pametno koristi (u prevodu: koji ti je biser instalirao win 7 na taj jad). Dogovaramo se da ćemo isprobati neke distre kad diplomira, ja već trljam ruke da ću nekoga preobratiti, tražim šta ima pametno sa XFCE i LXDE.Slamd64 je napisao/la:Stigao novi laptop. Jedina mana je sto ima predinstaliran W8
I onda obrat....
Čovjek diplomirao i dobio novi laptop sa WIN8 na njemu.
-
Slamd64
Zavisi sta studira. Za faxa mu Linux moze olaksati zivot ako radi s science aplikacijama. Na mom starom Sonyju s 512 MB RAM je bilo koji IDE prespor dok je uzitak kucati taj isti kod u vimu.
Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 4 Beta
Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 4 Beta
Dala godinu
Ostali mi još neki pritupavi ispiti, ali sad mogu laganini...
Those who stand for nothing fall for anything.
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Čestitam

Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
Čestitam!
mist je napisao/la:Dala godinu![]()
![]()
PS. Opet si dala posla Abz da premješta postove u temu za studente
Hvala, hvala
Počela sezona, pojačalo mi se radno vrijeme, usput kaos na poslu, radni vikendi... Ovo mi je olakšanje nikad takvo...
EDIT: da ne zaspamam poštenu temu. Medojedni Jazavče, toliko godina, a već si se dao u nabavku kćeri, sestara...?
Počela sezona, pojačalo mi se radno vrijeme, usput kaos na poslu, radni vikendi... Ovo mi je olakšanje nikad takvo...
EDIT: da ne zaspamam poštenu temu. Medojedni Jazavče, toliko godina, a već si se dao u nabavku kćeri, sestara...?
Those who stand for nothing fall for anything.