iv@n je napisao/la:Imaš ploču za ovo?masteroman je napisao/la:Također ako kome treba imam 2 pločice po 1gb DDR2 Ram-a. Isto tak imam i procesor Intel Pentium Processor E2200 (1M Cache, 2.20 GHz, 800 MHz FSB) - LGA775
Mijenjam za... kaj ponudite
Trampanje hardverom
Moderator/ica: Moderatori/ce
-
masteroman
Re: Trampanje hardverom
- PunkBastard
- Spol: M
Ima li tko gamepad za PS1 onaj defaultni Sonyjev ? Mijenjam pare za njega.
ovakav:

ovakav:

I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
-
Tomislav001
imam ti ja originalni prozirno plavi.ovakiPunkBastard je napisao/la:Ima li tko gamepad za PS1 onaj defaultni Sonyjev ? Mijenjam pare za njega.
ovakav:
Kolko nudiš?

- PunkBastard
@Tomislav001 Imam već ponudu, javim ti ako što iskrsne.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
- PunkBastard
Ako je u dobrom stanju, 50 kn ?Tomislav001 je napisao/la: imam ti ja originalni prozirno plavi.ovaki
Kolko nudiš?
-
Tomislav001
PunkBastard je napisao/la:Ako je u dobrom stanju, 50 kn ?Tomislav001 je napisao/la: imam ti ja originalni prozirno plavi.ovaki
Kolko nudiš?
naravno da je u dobrom stanju,može u zamjenu za 50 kn
mogo bi ti poslat po burazu kad počne škola,kolko ti je hitno to?
ako si sad u Rakitovici možemo se nać,ali i to tek za 2 tjedna jel imam praksu
- PunkBastard
@Tomislav001 Mogao bi ja i autom doći onda, sutra idem u Miholjac pa bi možda mogao i produžiti, pošalji mi broj mobitela kao PP.
Master, evo on mi je tu blizu pa ću od njega uzet.
Master, evo on mi je tu blizu pa ću od njega uzet.
-
Tomislav001
Jedva namjstim komp i jedva nađem os za njega i ode mi grafa
ima ko kaku staru PCI grafu?
nema veze kakva je
ima ko kaku staru PCI grafu?
nema veze kakva je
ja imam pci jednu, ali mislim da ti ipak želiš pci-e
pci ima 4 mb rama i rezloucija je maksimalna 1024x768. Služi za testiranje da li je krepala matična ili grafička (ili jednom kada je krepala grafička kao zamjena) 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!