čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: čavrljanje

Post Postao/la shrike »

vjerojatno joj je netko isprintao taj mail, a ona je odgovorila faksom jer to vidi kao istu stvar osim što sa faksom zna raditi!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
dupin
Spol: M

Post Postao/la dupin »

Alo,ljudi!Naravno da se šalim.Nemojte me tjerati da se zabrinem.Mislio sam da je šala u mom postu očita. :?
Nema veće religije od istine!
Slamd64

Post Postao/la Slamd64 »

Mislim da sa faksom nije tesko raditi :D
http://www.glas-slavonije.hr/Slike/2013/05/53985.jpg
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Ne da nije teško nego ne radiš. Radi mašina za tebe :D :D :D
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Uopće me ne iznenađuje ovo. Meni poslovođa već godinama printa mailove koje dobiva od stranaka i nadređenih. Tako isprintane ostavlja mi u sandučić zajedno sa radnim nalozima (radimo terenski posao i dolazimo u firmu jednom tjedno ili po potrebi). I sve bi to bilo u redu kada ja ne bih imao 5 mail adresa među kojima je i ona službena od firme u kojoj radim.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

Hehe koja se rasprava pokrenula oko doktorice :)
Bit će da joj je sestra isprintala mail, ova rukom odgovorila, pa se sestri nije dalo pretipkavat.
Uglavnom, sad ja trebam odgovorit njoj pa ne znam da li da opet pošaljem mail ili da i ja odgovorim na ovaj već faksirani papir.... Hmm dileme, dileme...
Those who stand for nothing fall for anything.
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Bit će najbolje da uklesaš odgovor na kamenu ploču i to zakvačiš na goluba pismonošu. :kava :D
shrike
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Abzeenth je napisao/la:Bit će najbolje da uklesaš odgovor na kamenu ploču i to zakvačiš na goluba pismonošu. :kava :D
Misliš orlu pismonoši s obzirom na kamenčugu :P
mist
Spol: Ž

Post Postao/la mist »

shrike je napisao/la:
Abzeenth je napisao/la:Bit će najbolje da uklesaš odgovor na kamenu ploču i to zakvačiš na goluba pismonošu. :kava :D
Misliš orlu pismonoši s obzirom na kamenčugu :P
Albatros!
Those who stand for nothing fall for anything.
max360se

Post Postao/la max360se »

Napravi slikovnicu pa joj to pošalji :hihi
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Zaključano