čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Jel održavana kod ovlaštenog servisera? A dijelovi? Jesu li originalni?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Evo odlične vijesti!calisto053 je napisao/la:Nemam skoro nikakve periferije osim all-in-one uredjaja kojeg ponekad prikljucim. Najprije cu sve ostavit zadano, pa cu promatrat kroz par dana. Grafika mi se grije do 80 C u normalnom radu, bolesno
http://www.phoronix.com/scan.php?page=n ... px=MTM5NjE
I radi!!!
Kod: Označi sve
[ 14.975178] switching to power state:
[ 14.975180] ui class: performance
[ 14.975181] internal class: none
[ 14.975184] caps: single_disp video
[ 14.975187] uvd vclk: 0 dclk: 0
[ 14.975189] power level 0 sclk: 11000 mclk: 40000 vddc: 900
[ 14.975191] power level 1 sclk: 30000 mclk: 40000 vddc: 900
[ 14.975192] power level 2 sclk: 60000 mclk: 50000 vddc: 1100Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
jel moguće da radeon driver napreduje ? E, danas se dogodilo nešto bizarno. ruterska tablica i ip adrese fizičkih i virtualnih adresa na jednom od servera su se čarobno malo promijenile. I to tako da mogu do jednog drugo servera raditi traceroute, ali ne i ping jer u jednom slučaju koristi jedan gw, a u drugom drugi. skužio sam i u čemu je problem, a kada uhvatim onoga tko je to napravio kidam nokte ko latice na maslačku!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
K vragu, pa u cemu je problem? Najbitniji dio price izostavis.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Danas sam doživjela nešto... zanimljivo.
Kontaktirala sam jednu doktoricu putem maila, vezano uz zaštitu na radu (postavila neka pitanja, bla, bilo je pol stranice teksta). Danas, stiže faks... Ona je otvorila mail, isprintala moju poruku na papir formata A4, odgovorila na mail rukom i onda to faksirala. ???
Kontaktirala sam jednu doktoricu putem maila, vezano uz zaštitu na radu (postavila neka pitanja, bla, bilo je pol stranice teksta). Danas, stiže faks... Ona je otvorila mail, isprintala moju poruku na papir formata A4, odgovorila na mail rukom i onda to faksirala. ???
Those who stand for nothing fall for anything.
- Abzeenth
- Site Admin
Šta ćeš, ženi se očito pokvarila tipkovnica.

postavlja se pitanje koliko je godina dotičnoj liječnici?
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Majko moja!
Sramota!
Sramota!
Ovako duboko u noć uviđam kako ste otuđeni.Žena je pisala svojeručno,a vi to proglašavate arhaizmom. Trebala je biti dosljedna,pa poslati odgovor poštom.Eto to joj ja zamjeram. 
Nema veće religije od istine!
- Abzeenth
- Site Admin
Hm...možda se šališ
ali svejedno, nije li običaj u poslovnoj komunikaciji odgovoriti u istom "formatu" tj. istim medijem kao i pošiljatelj? Ako mi šef ili odvjetnik pošalje e-mail, neću mu odgovarati SMS-om, jer očekuje odgovor e-mailom (osim ako nije drugačije naglašeno). Da ne spominjemo koliko je NEPRAKTIČNA cijela procedura koju je ta žena morala proći da pošalje taj pismofax umjesto da je samo natipkala e-mail.