Dokumentarci
Moderator/ica: Moderatori/ce
- calisto053
- Moderator
- Spol: M
Re: Dokumentarci
Suko ti je naveo dobre srvari. Ima milojun dokumentaraca samo o toj temi. Pogledaj i Greatest Battles of WW2 (dvdi izlagili kod nas na Tisku), WW1 i WW2 in Colour, The Great War (29 nastavaka), a posebno Generals in War, te iz ostalih perioda Clash of the Generals.
Po meni, najrealisticnija serija je Zdruzena braca (Band of brothers).
Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Po meni, najrealisticnija serija je Zdruzena braca (Band of brothers).
Sent from my Vip Racer III using Tapatalk 4 Beta
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
Band of brothers - najbolja serija ikad!
- iv@n
- Site Admin
- Kontakt:
Ekipa, znam da ih ima milijun, dobar dio sam ih pogledao, zato se i javljam ovdje za hand picked dokumentarce. Serija Združena Braća (kakav glup naziv) je super, ne propustite pogledati i Pacific, možda još bolja, govori o onom manje spominjanom dijelu WWII, uz jedan epičan prikaz iskrcavanja kao što je bio na Normandiju.
Gledao sam neki dan mini seriju Unsere fathers unsere mutters koja je digla nešto kontroverzi, iako mi se čini da su njemci dobro to odradili, odnosno realno, iz pozicije svog naroda.
Hvala na linkovima, budem pregledao!
Gledao sam neki dan mini seriju Unsere fathers unsere mutters koja je digla nešto kontroverzi, iako mi se čini da su njemci dobro to odradili, odnosno realno, iz pozicije svog naroda.
Hvala na linkovima, budem pregledao!
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
Serije nisu dokumentarci, tako da mi to baš i ne kvalificira pod temu 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- calisto053
- Moderator
Re: Odg: Dokumentarci
Odlican je i "Auschwitz - kronika istrijebljenja". Zaboravio sam originalan naslov
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
Evo jedan dobar dokumentarac ako vas zanimaju ekranoplani:
ti ekranoplani su nešto najdivlje što sam ikada vidio u životu. Mislim da su samo Rusi mogli smisliti nešto takvo!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
Prave leteće tvrđave!
Zbog ovakvih stvari mi je žao što je ova jadna i tupava SAD ostala jedina velesila.
Rusi su jedini bili dovoljno ludi za ovakve stvari.
Zbog ovakvih stvari mi je žao što je ova jadna i tupava SAD ostala jedina velesila.
Rusi su jedini bili dovoljno ludi za ovakve stvari.