Moderator/ica: Moderatori/ce

Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
slazem se.... jeste li pogledali novi Star Trek Into Darkness ??Markec je napisao/la:kaiwan je napisao/la:Najbolje su sa Picardom! On je super kapetanMarkec je napisao/la: Ustvari, samo je jedna epizoda u kojoj borg sudjeluje, Neznam dali znas, to je Enterprise u kojoj je kapetan Jonathan Archer.
Ta serija mi je najbolja od ostalih star treka, Ozbilnije mi je, bolje su epizode (bolji scenarij) . Žao mi je sto na zajdnoj epizodi Trip (strojar) pogiba.
sto se tice seven of nine, ja mislim da je T-Pol puno bolja od nje, komad je,
A i zanimliva je kada ima pon far.Znate o cemu govorim.![]()
onfire je napisao/la:slazem se.... jeste li pogledali novi Star Trek Into Darkness ??
preporucam svima... definitivno najbolji sci-fi film zadnjih nekoliko godina
Meni je onaj prije bio bolji.zole052 je napisao/la:meni se za razliku od prethodnog ovaj svidiojednostavno se moramo pomiriti sa time da star trek vise nece biti onakav kakav je bio i da treba uzivati u ovome... a nije toliko strasno, poboljsava se