ccc plaćena reklamaBertone je napisao/la:
Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Re: Kako izgleda vaš desktop
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
- retsam
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Ima nešto u tome...zagortenay je napisao/la:Otkad pređoh na KDE taj mi unity izgleda toliko djetinjasto![]()
![]()
-
os7een
@retsam,
Odličan ti je wallpaper, vraća me u dane kada sam sa radia snimao pjesme na kazete
Odličan ti je wallpaper, vraća me u dane kada sam sa radia snimao pjesme na kazete
Je, dobar wall! Da da.. ono nazoveš radio pa naručiš pjesmu i čekaš s prstom na Rec
Ili snimanje s kazete na kazetu.. i to još onaj princip kada pustiš na jednom kaziću a snimaš na drugom i moliš Boga da nitko u bližoj i daljoj okolini ne napravi neku buku.. ionako je snimka bila za k.., ali davalo je to šmeka )))
- zagortenay
No pain,no pain!
-
os7een
To, ili još bolje je bilo ako si npr snimao neku pjesmu sa live emisije, i sve prođe super, čak si uspio i početak pjesme pravovremeno uhvatit, da bi se na samom kraju ubacio voditelj i sve pokraviohrc je napisao/la:Je, dobar wall! Da da.. ono nazoveš radio pa naručiš pjesmu i čekaš s prstom na RecIli snimanje s kazete na kazetu.. i to još onaj princip kada pustiš na jednom kaziću a snimaš na drugom i moliš Boga da nitko u bližoj i daljoj okolini ne napravi neku buku.. ionako je snimka bila za k.., ali davalo je to šmeka )))
Da to isto strepiš do kraja pjesme da se to ne desi 
Ovo što si opisao nekada je bio jedini način da se dođe no novih ploča.Jedna ploča ( LP) i nebrojeno snimki.Kvaliteta je bila,blago rečeno,loša,ali imao si nešto novo za slušati.Puca me nostalgja pa prekidam.hrc je napisao/la:Je, dobar wall! Da da.. ono nazoveš radio pa naručiš pjesmu i čekaš s prstom na RecIli snimanje s kazete na kazetu.. i to još onaj princip kada pustiš na jednom kaziću a snimaš na drugom i moliš Boga da nitko u bližoj i daljoj okolini ne napravi neku buku.. ionako je snimka bila za k.., ali davalo je to šmeka )))
Nema veće religije od istine!
Haha znam znam.. kako su se kupovale kazetne snimke ploča.. iz drugog kraja bivše države.. pa onda se dogovoriš tko će kupiti što i onda kada stigne - skupi se ekipa i preslušavanje. I onda pola godine, do nekih novih izdanja, slušaš ista 3 albuma 
Danas se sve skine s neta, poslušaš odmah, eventualno prokomentiraš na forumu s nekim o tome i to je to.. skida se novo... nije to to.
Danas se sve skine s neta, poslušaš odmah, eventualno prokomentiraš na forumu s nekim o tome i to je to.. skida se novo... nije to to.