Kako izgleda vaš desktop

Vijesti, rasprave, pitanja i savjeti o grafičkim okruženjima te upraviteljima prozora.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Re: Kako izgleda vaš desktop

Post Postao/la iv@n »

Bertone je napisao/la:slika
ccc plaćena reklama :hihi
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
retsam

Post Postao/la retsam »

Moj skršeni Debian:

slika
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
hrc

Post Postao/la hrc »

zagortenay je napisao/la:Otkad pređoh na KDE taj mi unity izgleda toliko djetinjasto :hihi :hihi
Ima nešto u tome...
os7een

Post Postao/la os7een »

@retsam,

Odličan ti je wallpaper, vraća me u dane kada sam sa radia snimao pjesme na kazete :hihi
hrc

Post Postao/la hrc »

Je, dobar wall! Da da.. ono nazoveš radio pa naručiš pjesmu i čekaš s prstom na Rec :D Ili snimanje s kazete na kazetu.. i to još onaj princip kada pustiš na jednom kaziću a snimaš na drugom i moliš Boga da nitko u bližoj i daljoj okolini ne napravi neku buku.. ionako je snimka bila za k.., ali davalo je to šmeka )))
zagortenay

Post Postao/la zagortenay »

retsam je napisao/la:Moj skršeni Debian:

slika
Tužan debian što je dobio gnome shell :lulz :lulz :lulz
No pain,no pain!
os7een

Post Postao/la os7een »

hrc je napisao/la:Je, dobar wall! Da da.. ono nazoveš radio pa naručiš pjesmu i čekaš s prstom na Rec :D Ili snimanje s kazete na kazetu.. i to još onaj princip kada pustiš na jednom kaziću a snimaš na drugom i moliš Boga da nitko u bližoj i daljoj okolini ne napravi neku buku.. ionako je snimka bila za k.., ali davalo je to šmeka )))
To, ili još bolje je bilo ako si npr snimao neku pjesmu sa live emisije, i sve prođe super, čak si uspio i početak pjesme pravovremeno uhvatit, da bi se na samom kraju ubacio voditelj i sve pokravio :thmbs-up
hrc

Post Postao/la hrc »

Da to isto strepiš do kraja pjesme da se to ne desi :D
dupin

Post Postao/la dupin »

hrc je napisao/la:Je, dobar wall! Da da.. ono nazoveš radio pa naručiš pjesmu i čekaš s prstom na Rec :D Ili snimanje s kazete na kazetu.. i to još onaj princip kada pustiš na jednom kaziću a snimaš na drugom i moliš Boga da nitko u bližoj i daljoj okolini ne napravi neku buku.. ionako je snimka bila za k.., ali davalo je to šmeka )))
Ovo što si opisao nekada je bio jedini način da se dođe no novih ploča.Jedna ploča ( LP) i nebrojeno snimki.Kvaliteta je bila,blago rečeno,loša,ali imao si nešto novo za slušati.Puca me nostalgja pa prekidam.
Nema veće religije od istine!
hrc

Post Postao/la hrc »

Haha znam znam.. kako su se kupovale kazetne snimke ploča.. iz drugog kraja bivše države.. pa onda se dogovoriš tko će kupiti što i onda kada stigne - skupi se ekipa i preslušavanje. I onda pola godine, do nekih novih izdanja, slušaš ista 3 albuma :D
Danas se sve skine s neta, poslušaš odmah, eventualno prokomentiraš na forumu s nekim o tome i to je to.. skida se novo... nije to to.
Odgovori