Kako izgleda vaš desktop
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Kako izgleda vaš desktop
istina, meni nakon skoro od pola godine koristenja xfcea i nekih mjesec dana kdea opet mi je gust vratiti se na unity... samo da bude radio dalje dobro kao i sadaBertone je napisao/la:Ma ne vrijedi @zole.. navika je jeb***a stvar
dobra je sto kazu na las-u... kada koristis xfce osjecas se kao da imas jednu nogu u devedesetim
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Pitao si što ljudima smeta, pa ti ja iznosim svoj subjektivni stav. Za ostale ne znam.zole052 je napisao/la:subjektivna stvar
Mislio sam za CPU/RAM.zole052 je napisao/la:hardovi su danas golemi
Jednostavnost, brzinu i učinkovitost.zole052 je napisao/la:ovisi sta trazis od distre
Imao sam "čast" kada je izašao (dok još i nije bio toliko natrpan).zole052 je napisao/la:pa i nije... probaj
Ja za otvaranje aplikacija koristim ili kraticu tipkovnice (za te najčešće korištene aplikacije) ili preko gmrun aplikacije. Tako i sada u Openboxu (gdje na Tintu niti nemam menu), a tako sam imao i u IceWM-u i XFCE-u.Bertone je napisao/la:Ajde kad već spamamo temu, kak može biti lakše i brže otići mišem na meni pa mišem na recimo aplikacije ili folder pa onda dovesti miša na aplikaciju ili folder pa lijevi klik ili još dalje češljati po menijima.. nego naučiti ovih: http://askubuntu.com/questions/28086/wh ... -shortcuts par kratica kojima se može obaviti većina dnevnih potreba.
nisi valjda i ti jedan od onih kji kupe stroj sa 4+ gb rama i onda koriste maximalno 512hrc je napisao/la:Mislio sam za CPU/RAM.zole052 je napisao/la:hardovi su danas golemi
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- drone
- Moderator
Zole, uživaj u čemu hoćeš, ali se okani diranja u osinjake. To baš nije užitak.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
drone je napisao/la:Zole, uživaj u čemu hoćeš, ali se okani diranja u osinjake. To baš nije užitak.
a moram ih svako toliko... da ubim dosadu prije izlaska, evo i kisa je bas prestaladrone je napisao/la:Zole, uživaj u čemu hoćeš, ali se okani diranja u osinjake. To baš nije užitak.
a kada imamo puno mrguda na forumu, sto cu im ja
Nisam, nemamo svi za takve strojeve. Imam 2GB RAM-a i CPU 1,1 GHz, te veoma nerado slušam zvuk ventilatora.zole052 je napisao/la:nisi valjda i ti jedan od onih kji kupe stroj sa 4+ gb rama i onda koriste maximalno 512hrc je napisao/la:Mislio sam za CPU/RAM.zole052 je napisao/la:hardovi su danas golemi
onda je tebi oprostenohrc je napisao/la: Nisam, nemamo svi za takve strojeve. Imam 2GB RAM-a i CPU 1,1 GHz, te veoma nerado slušam zvuk ventilatora.
-
Slamd64
Re: AW: Kako izgleda vaš desktop
I kod mene 2GB na desktopu s tim da je 256 MB VGA Shared
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2