točno todrone je napisao/la:Nisam ni sa čime potpuno zadovoljan, uvijek ima bar jedna stvar koja mi se ne sviđa.
čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
Nabavi si caddy poput ovogdrone je napisao/la:Imam jedan 160GB 2.5" disk u rezervi, pa razmišljam da ga stavim u laptop, podijelim na nekoliko particija i krenem malo distrohopat, zaželio sam se. Znam da mi ništa neće biti bolje od Archa, ali mooožda ipak... Nisam ni sa čime potpuno zadovoljan, uvijek ima bar jedna stvar koja mi se ne sviđa.
http://www.ebay.com/itm/SATA-2nd-HDD-HD ... 4601ca7b36
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- drone
- Moderator
Neću zato što imam optičkih RW medija i najčešće instaliram preko njih, a taj caddy ide na mjesto DVD-a. Nije mi problem zamijeniti hard, 2 minute posla.
Sad razmišljam koje bih 2, 3 distre isprobao. Laptop je izazov jer je malo stariji iako sam ga neki dan počastio s 2GB DDR2 modulom pa sad ima ukupno 3GB što i nije tako loše. Idući mjesec će dobiti još jedan 2GB modul, pa ću mu popuniti maksimalni kapacitet od 4GB. Da mi je staviti i jedan SSD, međutim to mi je i dalje preskupo. Osim toga desktop komp ima prioritet za SSD.
Sad razmišljam koje bih 2, 3 distre isprobao. Laptop je izazov jer je malo stariji iako sam ga neki dan počastio s 2GB DDR2 modulom pa sad ima ukupno 3GB što i nije tako loše. Idući mjesec će dobiti još jedan 2GB modul, pa ću mu popuniti maksimalni kapacitet od 4GB. Da mi je staviti i jedan SSD, međutim to mi je i dalje preskupo. Osim toga desktop komp ima prioritet za SSD.
1986-1990: Commodore64 / 1990-1994: Amiga 500 / 1995-1996: Amiga 1200 / 1997-2001: N/A@home /
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
2002-2004: Windows98, XP /
2004-2005: Knoppix, Mandrake / 2005: Mandriva, Ubuntu / 2005-2009: LFS / 2009-2010: Mint /
2010-... Arch
Dobrih godinu dana redovito pratim cijene SSDova, nikako dočekati neki ozbiljniji pad cijena. Nadao sam se tome...
Where there is a gui there's a way.
- Markec
- Spol: M
moguče je da bude palo kad udemo u EU 1.7 pa nečeju dizati tolike carine.Fugu je napisao/la:Dobrih godinu dana redovito pratim cijene SSDova, nikako dočekati neki ozbiljniji pad cijena. Nadao sam se tome...
-
Lutherus
Nebudu, nemoraš se nadati. Ako i maknu troškove carina iz cijena dignuli budu marže. Na zato se bude moglo lakše iz vana kupovati.
Evo ja danas dobio posao.Sutra dolazi gazda iz Zadra na upoznavanje.
Voditelj servisa za klimatizaciju i ventilaciju na Riječkom području

zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Svaka čufta domi! Pa u zadnje vrijeme samo neke dobre vijesti:)
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
čestitam, domi!!
Cestitam!domi je napisao/la:Evo ja danas dobio posao.Sutra dolazi gazda iz Zadra na upoznavanje.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.