čavrljanje

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

shicy
Spol: M

Re: čavrljanje

Post Postao/la shicy »

na današnji dan prije 24 godine dogodila se stravična tragedija na stadionu Hillsborough u kojoj je zgnječeno 96 navijača Liverpoola, a vlasti i policija su sve zataškavale puštajući ogavne optužbe na račun navijača...
Ne ponovilo se!
Tragedija na Hillsboroughu
R.I.P.
Slamd64

Re: AW: čavrljanje

Post Postao/la Slamd64 »

Je li ko imao priliku se druziti sa 123people.com
Obrisao sam last.fm i facebook ali su i dalje u google pretrazi a link vodi na njihovu stranicu. I ako moze neko zacas da provjeri da se ko nije registrovao pod facebook.com/slamd64

Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
shicy

Post Postao/la shicy »

sori, dis pejđ iznt avejlbl ;)
Slamd64

Re: AW: čavrljanje

Post Postao/la Slamd64 »

tenks :D

Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Medojedni jazavac
Kontakt:

Post Postao/la Medojedni jazavac »

Ako cura na bjj ima samo grudnjak ispod kimona koji se uvijek otvori pri borbi i prima za medjunozje( :sokiran ) da bi dosla u bolju poziciju, je li to seksualno zlostavljanje?

Vec sam joj prigovoril da mi grudi ovlace paznju tokom borbe. nije opce kul :thumbs_down
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
max360se

Post Postao/la max360se »

drone je napisao/la:Tata, tata, i ja bi ovo radio.
hmm.... uclani se u streljanu. Nisu pravi metci ali vjerojatno je isto dobar osjecaj.

Btw. Kakav je zakon za zracne puske?
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
zole052

Post Postao/la zole052 »

Medojedni jazavac je napisao/la:Ako cura na bjj ima samo grudnjak ispod kimona koji se uvijek otvori pri borbi i prima za medjunozje( :sokiran ) da bi dosla u bolju poziciju, je li to seksualno zlostavljanje?

Vec sam joj prigovoril da mi grudi ovlace paznju tokom borbe. nije opce kul :thumbs_down
Njene sise odvlace paznju? Hvata te za medjunozje? Seksualno zlostavljanje kazes? Hm... ja tu vidim samo jedno rjesenje :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

@max, guglaj malo :bleh . http://www.iusinfo.hr/dailycontent/Topi ... x?id=12991
Uglavnom smije se koristiti samo na natjecanjima i treninzima u za to predviđenim prostorima. Naravno, moraš biti član kluba i registrirati ju kao oružje.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Vl@do je napisao/la:@max, guglaj malo :bleh . http://www.iusinfo.hr/dailycontent/Topi ... x?id=12991
Uglavnom smije se koristiti samo na natjecanjima i treninzima u za to predviđenim prostorima. Naravno, moraš biti član kluba i registrirati ju kao oružje.
Mala dopuna, zračno oružje smiješ kupiti bez nabavne dozvole ali ga u roku od tjedan dana od kupnje moraš prijaviti nadležnoj Policijskoj upravi. Ukoliko to ne ućiniš oružje će se oduzeti te ćeš biti prijavljen. Tu ide još jedna napomaena da će prodavatelj (firma ili fizička osoba) također podatak o prodaji dostaviti nadležnoj PU što drugim riječima obvezuje i tebe ako danas sutra oružje odlućiš prodati.
Nakon toga PU ti na adresu stanovanja šalje pol. sl. koji vrše terensku provjeru i ukoliko utvrde da nisi podoban za legalnog posjednika uskraćuje ti se mogućnost posjedovanja oružja.
Članstvo u nekom klubu nije uvijet za nabavu. Nadalje za sad još ne moraš imati sef za čuvanje zračnog oružja no nitko ne kaže da se to već slijedećom dopunom ili izmjenom zakona neće tražiti.
Što se tiće osjećaja nema to veze jedno s drugim iako nije loše za treniranje živaca :) ..
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

ček, sef za zračnu pušku? Ma daj! Pa nije li to malo pretjerano?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Zaključano