čavrljanje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: čavrljanje
na današnji dan prije 24 godine dogodila se stravična tragedija na stadionu Hillsborough u kojoj je zgnječeno 96 navijača Liverpoola, a vlasti i policija su sve zataškavale puštajući ogavne optužbe na račun navijača...
Ne ponovilo se!
Tragedija na Hillsboroughu
R.I.P.
Ne ponovilo se!
Tragedija na Hillsboroughu
R.I.P.
-
Slamd64
Re: AW: čavrljanje
Je li ko imao priliku se druziti sa 123people.com
Obrisao sam last.fm i facebook ali su i dalje u google pretrazi a link vodi na njihovu stranicu. I ako moze neko zacas da provjeri da se ko nije registrovao pod facebook.com/slamd64
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
Obrisao sam last.fm i facebook ali su i dalje u google pretrazi a link vodi na njihovu stranicu. I ako moze neko zacas da provjeri da se ko nije registrovao pod facebook.com/slamd64
Gesendet von meinem MT11i mit Tapatalk 2
sori, dis pejđ iznt avejlbl 
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Ako cura na bjj ima samo grudnjak ispod kimona koji se uvijek otvori pri borbi i prima za medjunozje(
) da bi dosla u bolju poziciju, je li to seksualno zlostavljanje?
Vec sam joj prigovoril da mi grudi ovlace paznju tokom borbe. nije opce kul
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
hmm.... uclani se u streljanu. Nisu pravi metci ali vjerojatno je isto dobar osjecaj.drone je napisao/la:Tata, tata, i ja bi ovo radio.
Btw. Kakav je zakon za zracne puske?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Njene sise odvlace paznju? Hvata te za medjunozje? Seksualno zlostavljanje kazes? Hm... ja tu vidim samo jedno rjesenjeMedojedni jazavac je napisao/la:Ako cura na bjj ima samo grudnjak ispod kimona koji se uvijek otvori pri borbi i prima za medjunozje() da bi dosla u bolju poziciju, je li to seksualno zlostavljanje?
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Vl@do
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
@max, guglaj malo
. http://www.iusinfo.hr/dailycontent/Topi ... x?id=12991
Uglavnom smije se koristiti samo na natjecanjima i treninzima u za to predviđenim prostorima. Naravno, moraš biti član kluba i registrirati ju kao oružje.
Uglavnom smije se koristiti samo na natjecanjima i treninzima u za to predviđenim prostorima. Naravno, moraš biti član kluba i registrirati ju kao oružje.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Mala dopuna, zračno oružje smiješ kupiti bez nabavne dozvole ali ga u roku od tjedan dana od kupnje moraš prijaviti nadležnoj Policijskoj upravi. Ukoliko to ne ućiniš oružje će se oduzeti te ćeš biti prijavljen. Tu ide još jedna napomaena da će prodavatelj (firma ili fizička osoba) također podatak o prodaji dostaviti nadležnoj PU što drugim riječima obvezuje i tebe ako danas sutra oružje odlućiš prodati.Vl@do je napisao/la:@max, guglaj malo. http://www.iusinfo.hr/dailycontent/Topi ... x?id=12991
Nakon toga PU ti na adresu stanovanja šalje pol. sl. koji vrše terensku provjeru i ukoliko utvrde da nisi podoban za legalnog posjednika uskraćuje ti se mogućnost posjedovanja oružja.
Članstvo u nekom klubu nije uvijet za nabavu. Nadalje za sad još ne moraš imati sef za čuvanje zračnog oružja no nitko ne kaže da se to već slijedećom dopunom ili izmjenom zakona neće tražiti.
Što se tiće osjećaja nema to veze jedno s drugim iako nije loše za treniranje živaca
ček, sef za zračnu pušku? Ma daj! Pa nije li to malo pretjerano?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!