linak na pjesmu sam svojedobno stavio u "Glazba" topicu
Linuxaši i sviranje
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Linuxaši i sviranje
brat linuksaš svira u bendu 
Pozdrav muzicari, evo i mene, sviram gitaru 9 godina, klasicnu (klasika, barok) i elektricnu (thrash speed metal i rock)
http://pastebin.com/qMa6XbxP
What the fuck is that ???
What the fuck is that ???
Električna i akustična,ali to ne bih nazvao sviranjem. Čak i mačke u veljači zvuče muzikalnije od mene dok sviram 
"Bolje je šutjeti i bit smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!"
tako je i u mene bilo...srećom, prodao sam i gitaru i pojačaloDani je napisao/la:Električna i akustična,ali to ne bih nazvao sviranjem. Čak i mačke u veljači zvuče muzikalnije od mene dok sviram
Akustična je curin poklon,a električna od starog za diplomu,tako da ne prodajem.Još bih si kupio bas,ono da skuplja prašinu :-)Jednostavno nemam vremena,posao,faks,treninzi,mrdanje po kompu,koja knjiga i taj rad...
"Bolje je šutjeti i bit smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju!"
svaka čast 
ma briga te, bitno da nekad zasviruckaš ako želiš
ja bi volia uzet akustičnu i onda lagano sviruckat
ma briga te, bitno da nekad zasviruckaš ako želiš
ja bi volia uzet akustičnu i onda lagano sviruckat
pa za sve treba mnogo vjezbe,sviraj svaki dan minimalno 1-2 sata pa ces da vidis napredak za par mjeseci .Ljudi ocekuju za par mjeseci da postanu virtuozi a to ide sve postepeno.Dani je napisao/la:Električna i akustična,ali to ne bih nazvao sviranjem. Čak i mačke u veljači zvuče muzikalnije od mene dok sviram
-
The Acacia Strain
- Spol: M
svirao od 2004 do nedavno..
imao punk rock bendove, kasnije metal, death metal i grind.
zadnji je bio hip hop bend i nedavno ponovo obnovili jedan hardcore bend radi humanitarnog koncerta
sviram bass
imao punk rock bendove, kasnije metal, death metal i grind.
zadnji je bio hip hop bend i nedavno ponovo obnovili jedan hardcore bend radi humanitarnog koncerta
sviram bass
"sviram" od 2003, a još se ne naučih. Znam da ne može uspjeh doći preko noći, ali sada imam neke druge prioritete u životu...Ali gitru uzmem da se malo opustim kada mi je stresno na poslu pa dva tri akorda i to!
-
Tomislav001
evo nekidan sam naučio svirati Fear of the dark od maidena na električnoj
nemam pojačalo ali rakarrack odlično radi
nemam pojačalo ali rakarrack odlično radi