http://unix.stackexchange.com/questions ... ux-processGrof je napisao/la:odličan, odličan!
Nego, evo baš radim oštro neke letke za Dane igranja na Interliberu, Infogameru... (da biti ću po službenoj dužnosti u te dane na velesajmu, pa vam svratim na kratko na štand) u Inkscapeu.
I Inkscape je dosta memorijski šupljikav. Naime, on mi zna požderati sav ram i krene swap po disku. KAd se to desi, zaboravi da ćeš i do konzole doći. No, to nije do opensuseta nego Inkscapea. Šteta što ne postoji neki kernel sustav koji takve abnormalne žderače RAM- ne killne
SUSE/openSUSE fan club!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: SUSE/openSUSE fan club!
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
vidi vidi.... ima tu rješenja... nisam smio sumnjati! 
iduća verzija isto ide u dualboot, a 12.2 je vrhstefan je napisao/la:Ma vratit ćeš se...
Imamo slične ukuse: Debain i openSUSE s time da svatko naginje na svoju stranu
Inače, danas smo instalirali Debain 6 na jednu mašinu na faksu. Gnome2... ajme već sam zaboravio kako izgleda. Ali i kako ugodno radi!
a Debian Squeeze...Skviziša naš
radi k'o sat, samo ima dosta zastarjel software...doduše, postoje backportsi pa i sistem izrade svojih backporta...
Koliko na uopće ima na openSUSE-u?
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Uvijek!Lutherus je napisao/la:Can i join?
Evo, ja sam tu i ne namjeravam otići sa Suseta, jako mi je ušao pod kožu.
BTW, probah 12.3 RC1 i velika pohvala Sumskome na temi. Jednostavno izvanredan odabir boja. Veliki pomak u ljepoti izgleda openSUSE-ta!!!!!
Ajmo se prebrojat!stefan je napisao/la:Koliko nas uopće ima na openSUSE-u?
Ovak napamet:
Sumski
Stefan
Hugo
Grof
Iweb
Juzer
Biker
Fugu
Slobodno nastavite niz...
Where there is a gui there's a way.
Lutherus
Imao sam dojam da nas je više
-
Lutherus
Nemoj brinuti oko toga. Bude uskoro i gušter trijumfiral nad pingvinima, kravama i krugovima.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Pridružit ću vam se i ja čim izađe 12.3, ...pa ću ostati na njemu barem do izlaska F19, a ako mi se svidi onda i dužestefan je napisao/la:Lutherus
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'