Ajmo se bar za prvi put ne ubit... neko neformalno druženje, pa onda drugi put da možemo uspoređivat slike kad se izobličimo..zole052 je napisao/la:kod mene mozes samo na podu, alternative nema... ali ti mogu praviti drustvo ujutro u 6:30 do stafilica ako se nadjemo preko tjednagušter je napisao/la:zole052 je napisao/la: haha može i to, samo nesmin prikrdašit da ne zakasnin na zadnji bus za Tg. ili ću morat prispavat u nekoga
Za linuxaše iz Splita i uže okolice
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Za linuxaše iz Splita i uže okolice
Možemo i idući vikend, neće smak svita, prošla je 2013.. pa može i više ljudi doć..zole052 je napisao/la:opet mudro ali u subotu ne mogu a u nedjelju me nema...gušter je napisao/la:Ajmo rađe za vikend.. ima i radnoga svita...
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Idući vikend.. hmm.. aj, može. Subota oli nedilja? Radije subota.. ali ne između 18:00 i 21:00, tad su Razmjene vještina u SOK-u. 
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Bravo ekipa, malo vam zavidim sada.Cooleech je napisao/la:Evo, ovaj SOK-aš veli: ma koja kriza!Nije kriza kad je u pitanju spiza!
Veliko ZA!
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
sto se i mene tice mozemo i sutra ali me krizajte iz jednadjbe ako se ide jestigušter je napisao/la: Možemo i idući vikend, neće smak svita, prošla je 2013.. pa može i više ljudi doć..
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
- Cooleech
- Moderator
Kad je beg bija cicija? Častin te krafnon od dvi kune!

I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
Cooleech je napisao/la:Kad je beg bija cicija? Častin te krafnon od dvi kune!![]()
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Oćemo oko dvi ure popodne, na spizu u Fife, pa posli možemo svi na razmjene?
Ajde pripolovit ćemo koju pašticadu, nije beg prasac
- Cooleech
- Moderator
Luđa ideja!gušter je napisao/la:Oćemo oko dvi ure popodne, na spizu u Fife, pa posli možemo svi na razmjene?