Najnoviji mobiteli

Pametni telefoni, tableti, netbook prijenosnici...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Heisenberg

Re: AW: Najnoviji mobiteli

Post Postao/la Heisenberg »

Slamd64 je napisao/la:Jedina mana sto Sonyja boli neka stvar za kupca. Podrska je nula, updatei izlaze zadnji, cesto znaju biti i zabagovani, poput kod mene wl1271 drivera. Na srecu ima CM oficijelni i aktivan community na xda i CM forumima.

Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 2
Tocno. Kad je isao 2.3 update, Sony ga je dobio zadnji.
Onda mi je dopizdilo i naisao sam na XDA forum i evo, danas imam CM10 :D
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Slamd64

AW: Najnoviji mobiteli

Post Postao/la Slamd64 »

Evo situacije: na Sony forumima se javilo n ljudi koji imaju Arc, Neo/V, Ray i dr 2011 Xperije i kazu kako im wireless radi probleme sa WEP/WPA enkripcijom i umjesto da se podrska ukljuci da da konkretan savjet ili najave bugfix oni kazu da naravno nemaju tih problema, da je do tvog routera i savjetuju da reinstaliras firmware. Ko tu koga? Ja sam otkrio da je fol u losem driveru koji sa dosta starijih routera ima mismatch i jedino je rjesenje da kupis novi i kvalitetan router da ti konekcija ne bi pucala svako malo. Moguce je da se ne slaze ni s kernelom, jer je 2.6.39 malo outdated. Kako god, ja sam se pomirio s wirelessom, pukao CM 10.1 i uzivam u bloat free ROM-u :D

Gesendet von meinem Xperia Neo V mit Tapatalk 2
Lutherus

Re: Najnoviji mobiteli

Post Postao/la Lutherus »

iForce
Spol: M

Post Postao/la iForce »

Stigao je! :D

slika

Dizajn i osjećaj dok baratate s njim je jednostavno odličan. Zadanja strana je nekako kao gumenasta i ne kliže u ruci, ali nije rađena od gume. Odlično napravljeno.

Za sada sam ga nadogradio, instalirao nekoliko aplikacija i malo slikao po gradu.
Slike su odlične čak i sa prednjom kamerom.

U početku malo je zbunjujuće jer sam navikao na Android, a ovo je potpuno drugačije.

Ako nekoga nešto zanima slobodno neka pita. :)

P.S. Dobio sam još ove slušalice.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Lutherus

I kakav je taj W8 u praksi?
iForce

Post Postao/la iForce »

Lutherus je napisao/la:I kakav je taj W8 u praksi?
Malo je szbunjen jer sam do sada koristio Android, ali mogu reći da je jako brz, sve je fluidno i jednostavno za korištenje.
Animacije i cijelo Live Tile iskustvo je super jer djeluje živo i jednostavno.
Nedostaju mi neke native Google aplikacije i nadam se da će ih napraviti.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Ja sam pojeo govno sa svojim LG L5 mobitelom kojeg sam nedavno uzeo. Nisam se uopće raspitivao i istraživao, nego sam tek kad sam ga kupio saznao da mobitel koristi Secure Boot, i da je nemoguće stavljanje nijednog drugog rom-a na njega.. Unfuckinbelievable, nisam uopće znao da i na mobitelima ima Secure Boot, dosad. :( :facepalm
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Lutherus

Ima na novijima. Ta stvar se prvo pojavila na mobitelima i tabletima, sad ju guraju na računala tipa rpi i na hibride između tableta i laptopa a kasnije ga žele staviti i na svaki uređaj koj se isporučuje sa windowsima.
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Lutherus je napisao/la:Ima na novijima. Ta stvar se prvo pojavila na mobitelima i tabletima, sad ju guraju na računala tipa rpi i na hibride između tableta i laptopa a kasnije ga žele staviti i na svaki uređaj koj se isporučuje sa windowsima.
Ma što je najgore, na mojem mobitelu je Android zbog čega sam najmanje očekivao ovako nešto.. Glupi LG.. :roll:
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Odgovori