Oba filma su odličnadupin je napisao/la:Izvorna verzija,a ne američki remake.Cijela trilogija je dobro napravljena i zaslužuje preporuku.Heisenberg je napisao/la:The Girl With The Dragon Tattoo
Ako ste procitali knjigu, savrsena podloga.
Ako niste, nema veze
Preporuka za filmove
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Preporuka za filmove
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Pogledal Hobita, nije lose. Mozda sam previse ocekival ozbiljniju pricu(kak je lotr) nego cistu avanturu, no i knjiga je takva pa ne znam kaj sam ocekival.
Malo previse se to odugovlaci u tri filma. Nacin kak su si oni zamislili 2 bi bila sasvim dovoljno. Super mi je nacin kak su povezali vise sa Lotr, a da se i dalje drze price, jer ipak nisam ni ocekival da bude isto ko svaka recenica knjige, posto nije ni lotr bil.
Lijepo je bilo cuti Concerning hobbits ponovo
Malo previse se to odugovlaci u tri filma. Nacin kak su si oni zamislili 2 bi bila sasvim dovoljno. Super mi je nacin kak su povezali vise sa Lotr, a da se i dalje drze price, jer ipak nisam ni ocekival da bude isto ko svaka recenica knjige, posto nije ni lotr bil.
Lijepo je bilo cuti Concerning hobbits ponovo
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
- calisto053
- Moderator
Sutra ja idem gledat, pa ćemo vidjet....
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
i bilo je lijepo ponovo vidjeti Cate Blanchett u ulozi Galadriel. Zenska je predivna 
- Heisenberg
Ona je glumila u Aviatoru jelda?Medojedni jazavac je napisao/la:i bilo je lijepo ponovo vidjeti Cate Blanchett u ulozi Galadriel. Zenska je predivna
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- calisto053
- Moderator
Slažem se! Tu je dala odličnu uloguMedojedni jazavac je napisao/la:i bilo je lijepo ponovo vidjeti Cate Blanchett u ulozi Galadriel. Zenska je predivna
Zanima me kako su prikazeli Thorina Hrastoštita, meni je to baš zakon lik
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
@hajsenbringer jeste.
@calisto slicno portretiran ko aragorn, samo kaj za njega vec svi ocekuju da bude kralj. Vise je zaniljivo kak je portretiran Gandalf. U knjizi je prikazan puno misticnije i cudnovatije, dok je u filmu vise ko neki starac koji zna mahat palicom i zapalit vatru stapom. Al necu ti vise spojlat.
@calisto slicno portretiran ko aragorn, samo kaj za njega vec svi ocekuju da bude kralj. Vise je zaniljivo kak je portretiran Gandalf. U knjizi je prikazan puno misticnije i cudnovatije, dok je u filmu vise ko neki starac koji zna mahat palicom i zapalit vatru stapom. Al necu ti vise spojlat.
- Heisenberg
Dredd 3D In a violent, futuristic city where the police have the authority to act as judge, jury and executioner, a cop teams with a trainee to take down a gang that deals the reality-altering drug, SLO-MO.
- calisto053
- Moderator
Thorin i Aragorn su u mnogočemu slični, samo ovaj već jest kralj i tako se drži - primjetno je da je superiorniji od ostalih patuljaka.
Gandalf i jest puno zanimljiviji - na početku je prikazan kao sivi starac-čudak oko kojeg kruže glasine da je čarobnjak i nitko ne zna čime se točno bavi, niti kuda sve ide. Tek u LOTR postaje ono na što smo svi navikli. Kad bolje pogledaš, sve ima smisla - samo su filmovi snimani obrnutim redoslijedom pa nam sve izgleda naopako...
@ Heisenberg - Dredd je samo jedan
Jest trešija, al je glavni!
Usporedba novog i starog:

PS: sinoć opet gledao Expendables 1 i 2
Gandalf i jest puno zanimljiviji - na početku je prikazan kao sivi starac-čudak oko kojeg kruže glasine da je čarobnjak i nitko ne zna čime se točno bavi, niti kuda sve ide. Tek u LOTR postaje ono na što smo svi navikli. Kad bolje pogledaš, sve ima smisla - samo su filmovi snimani obrnutim redoslijedom pa nam sve izgleda naopako...
@ Heisenberg - Dredd je samo jedan
Jest trešija, al je glavni!
Usporedba novog i starog:

- Heisenberg
http://www.lolroflmao.com/2012/04/28/ex ... -infinite/calisto053 je napisao/la: